ροή ειδήσεων

Ρόδος: Καρέ-καρέ σε βίντεο η τραγωδία στην πισίνα



Τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγες ώρες σε πισίνες ξενοδοχείων σε Ρόδο και Κρήτη.

Δύο αδελφές, 16 και 19 ετών από τη Γαλλία πνίγηκαν σε πισίνα στο Νησί των Ιπποτών, ενώ μια 8χρονη από το Ισραήλ πνίγηκε σε πισίνα στη Χερσόνησο.

Τα δύο κορίτσια βρίσκονταν μαζί με τους γονείς τους και δύο ακόμη αδελφές τους, σε ξενοδοχείο της Ρόδου για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Για διακοπές στην Κρήτη είχε έρθει και η 8χρονη μαζί με τους γονείς της και τα δύο αδέλφια της.
Καρέ-καρέ σε βίντεο η τραγωδία στη Ρόδο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, αυτόπτης μάρτυρας του πνιγμού των δύο κοριτσιών στη Ρόδο ήταν η μικρότερη αδελφή της, ηλικίας μόλις 10 ετών.

Το κοριτσάκι λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης πήγε με τις δύο αδελφές του στη δεύτερη πισίνα του ξενοδοχείου, γιατί δεν βρήκαν ξαπλώστρα στην πρώτη.

Τα όσα συνέβησαν έχουν καταγραφεί σε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, το οποίο εξετάζουν οι αστυνομικοί.

Για την τραγωδία, οδηγούνται στον εισαγγελέα ο διευθυντής του ξενοδοχείου και ο ναυαγοσώστης της πισίνας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και για την μη τήρηση των κανονισμών για τις πισίνες.

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:




Τραγωδία στο Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για τον πνιγμό 8χρονης σε πισίνα

Δύο αλλοδαπές γυναίκες 42 και 56 ετών, που είναι προσωρινά υπεύθυνες στο ξενοδοχείο της Χερσονήσου, στην πισίνα του οποίου πνίγηκε το απόγευμα της Τετάρτης, μια 8χρονη από το Ισραήλ, συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Επίσης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, ενώ ερευνάται το νόμιμο λειτουργίας της πισίνας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθείσες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.




H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν χθες (31.07.2019) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, δύο αλλοδαπές ηλικίας 42 και 56 ετών, κατηγορούμενες για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Οι δυο συλληφθείσες είναι προσωρινά υπεύθυνες σε ξενοδοχειακή μονάδα, όπου χθες το απόγευμα βρέθηκε ανήλικη αλλοδαπή να επιπλέει σε κολυμβητική δεξαμενή χωρίς τις αισθήσεις της.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, ενώ ερευνάται το νόμιμο λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθείσες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε το βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1:

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *