ροή ειδήσεων

Αστέρια στην άμμο: Το «ευχαριστώ» του Κούλλη Νικολάου σε φορείς της Ρόδου



Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha, με τίτλο «Αστέρια στην άμμο» που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Μετά τα πρώτα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην Ινδία, αρκετοί από τους ηθοποιούς και τους συντελεστές μαζί με τον παραγωγό Κούλλη Νικολάου βρέθηκαν στη Ρόδο για τα επόμενα γυρίσματα του σίριαλ που βασίζεται σε πραγματική ιστορία.

Όλα αυτά, όμως, δε θα συνέβαιναν χωρίς τη βοήθεια, τη στήριξη και την αγάπη των τοπικών φορέων της πρωτεύουσας των Δωδεκανήσων, οι οποίοι άνοιξαν την αγκαλιά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα στην GN Make It Productions.



Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Κούλλη Νικολάου, θέλησε να ευχαριστήσει το ξενοδοχείο «Ρόδος Παλάς», τη διευθύντρια του ξενοδοχείου Κατερίνα μανουσακη και ιδιαίτερα τον Αντώνη Καμπουράκη που είναι ο νέος δήμαρχος του νησιού, αλλά και το εστιατόριο «Κούκος» που βρίσκεται μέσα στο κέντρο της πόλης για τη στήριξη και τη βοήθειά τους.


Το Rodos Palace Hotel


Το εστιατόριο Κούκος

Επίσης, πέρα από το ζεστό εστιατόριο Κούκος, ευχαρίστησε το εστιατόριο «Λούης» όπως και το «Memphis Restaurant BBQ Grill» που υποστήριξε αυτή την προσπάθεια.

Φυσικά και τον ξενώνα – εστιατόριο «Λημέρι» που βρίσκεται στην περιοχή Μονόλιθος στη Ρόδο και μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιείται εκεί, όπως και το ξενοδοχείο Mediterranean και το εστιατόριο «Ακταίον».


Το Λημέρι

Το στόρι του Αστέρια στην άμμο

Τέσσερις φίλοι. Ένα κορίτσι. Τρία αγόρια. Τους συνδέει η ανεμελιά των παιδικών χρόνων, η εφηβεία, ο έρωτας, η αγάπη. Τους χωρίζει η ζωή.

Ένοχα μυστικά από το παρελθόν στοιχειώνουν τις ζωές των ηρώων μας. Οι αμαρτίες των παλιών αναγκάζουν τους νέους να παλέψουν με τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να βρουν την ευτυχία και να γνωρίσουν την αγάπη. Η μοίρα όμως δεν είναι εύκολη αντίπαλος: θα κάνουν λάθη, θα πληγωθούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με την απώλεια και το θάνατο.

Ένα γαϊτανάκι γεγονότων, συμπτώσεων, δοκιμασιών, συναισθημάτων και ανομολόγητων πόθων οδηγεί τους πρωταγωνιστές σε βίους παράλληλους που θα μας ταξιδέψουν από τη Ρόδο και την Κύπρο έως τη Βαρκελώνη και την Ινδία.

Μυστικά και ψέματα ρίχνουν σκοτάδι στο μονοπάτι προς τη φωτεινή αλήθεια της αγάπης, η οποία θα παλέψει για να νικήσει και να βρει το δρόμο της έως τις καρδιές αυτών που την αξίζουν πραγματικά…

Θα αφήσουν πίσω τους το σκοτάδι ακολουθώντας τη λάμψη που ρίχνουν τα «Αστέρια στην άμμο;».

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Νικολαϊδης.
Ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Σοφία Βογιατζάκη, Λουκία Πιστιόλα, Ρένος Ρώτας, Λαμπρινή Σκρέκα, Λουκάς Ζήκος, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Λυδία Σγουράκη, Θεόφιλος Πασχάλης, Στέλιος Ανδρονίκου, Φώτης Καράλης, Έλενα Πιερίδου κ.ά.
Παραγωγή: Alpha Κύπρου
Εκτέλεση παραγωγής: G&N MAKE IT PRODUCTIONS LTD.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *