ροή ειδήσεων

Συναγερμός για κατόχους κινητών Android: Αυτή η εφαρμογή πρέπει να απεγκατασταθεί άμεσα



Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος που η Google κατέβασε τις εφαρμογές της εταιρείας.


Παρελθόν αποτελεί από την Google μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εφαρμογών στον κόσμο. Ο λόγος για την iHandy, που όπως αναφέρει το Buzzfeed, είδε 46 εφαρμογές της να βγαίνουν από το PlayStore χωρίς να υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Η συγκεκριμένη που έχει ως έδρα της το Πεκίνο, είχε βγάλει εφαρμογές για φωτογραφίες, για ασφάλεια του τηλέφωνου, για antivirus, για πληκτρολόγια κ.α, μετρώντας εκατοντάδες downloads.

Συγκεκριμένα το «Snapfun – Face Filter, Selfie Editor, Sweet Camera» είχε πάνω από 50 εκατομμύρια κατεβάσματα, πολλά από αυτά ήταν και στην Ελλάδα. Όταν ζητήθηκε από την Google να σχολιάσει το θέμα αυτό, αρνήθηκε, λέγοντας πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την iHandy. Από την πλευρά των Κινέζων, ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Simon Zhu δήλωσε: «Είναι μία αναπάντεχη εξέλιξη, από την δική μας οπτική γωνία. Προσπαθούμε να βρούμε τον λόγο που έγινε. Ελπίζουμε πως το συντομότερο δυνατό θα επιστρέψουν στο Google Play».


Με δεδομένο ότι πριν από λίγο καιρό, το PlayStore είχε βγάλει και άλλες εφαρμογές από το …κατάστημά της, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτείνουν όσοι έχουν κατεβάσει της εφαρμογές της συγκεκριμένης εταιρίας να τις κάνουν απεγκατάσταση αμέσως.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *