ροή ειδήσεων

Καλογιαννίδης: «Αξίζει να βρίσκεται στην Basket League ο Κολοσσός»



Την άποψη πως ο Κολοσσός Ρόδου αξίζει να βρίσκεται στην Basket League εξέφρασε μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Φίλιππος Καλογιαννίδης.


Στην προσπάθεια που έκανε ο Κολοσσός για να μείνει στην Basket League στάθηκε ο γκαρντ των Ροδιτών, Φίλιππος Καλογιαννίδης, όπως σημείωσε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Φίλιππος Καλογιαννίδης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:


«Γεια σας!

Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες και να γίνει ένα ωραίο και εντυπωσιακό πρωτάθλημα, χωρίς βία. Προσωπικά, χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να μοιράζομαι ξανά τις σκέψεις μου με τον κόσμο μέσω του blog, αυτή τη φορά βέβαια από άλλη ομάδα. Αυτό το καλοκαίρι ο Κολοσσός H Hotels έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μείνει στην κατηγορία και είναι από τις ομάδες που σίγουρα αξίζουν να βρίσκονται στην Basket League.

Χαίρομαι που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Κολοσσού και ήδη έχω γνωρίσει εξαιρετικούς και φιλόξενους ανθρώπους τόσο στην ομάδα, όσο και στο νησί της Ρόδου. Φέτος, η ομάδα είναι καινούρια και ουσιαστικά ξεκίνησε από το μηδέν. Ωστόσο, με την εμπειρία που έχει το προπονητικό επιτελείο δουλέψαμε αρκετά και σωστά στην προετοιμασία, ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο. Στην ομάδα υπάρχουν εξαιρετικοί χαρακτήρες και έτσι έχει δημιουργηθεί ένα καλό κλίμα, ενόψει της έναρξης της σεζόν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά, ώστε να είναι έτοιμο το νέο μας γήπεδο.

Τώρα, ξεκινάμε το πρωτάθλημα με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Σχεδόν πάντα στις πρεμιέρες, η πίεση είναι στον γηπεδούχο και γι’ αυτό είναι δύσκολες. Από την πλευρά μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νίκη και γι’ αυτό θα πρέπει να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Επίσης, περιμένουμε και την στήριξη του κόσμου, θέλουμε να αγκαλιάσει την ομάδα και να γίνει ο έκτος μας παίκτης.

Τα λέμε την επόμενη φορά».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *