ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ανατριχιαστικά στοιχεία πίσω από το απανθρακωμένο πτώμα σε αυτό το αυτοκίνητο

Η απόγνωση από τα οικονομικά προβλήματα [pics]



Το απανθρακωμένο πτώμα ανήκει σε πατέρα ανήλικου παιδιού. Το παζλ της υπόθεσης άρχισε να συμπληρώνεται με καταθέσεις και ένα βίντεο ντοκουμέντο...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες, η έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου για την πλήρη εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες βρήκε φρικτό θάνατο ένας 56χρονος Αλβανός, πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού.

Ο 56χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος εντός αυτοκινήτου τύπου Hyundai Accent ιδιοκτησίας του, στις 06.00 τα ξημερώματα στην περιοχή Καμινάρι, μεταξύ Μαλώνας και Χαρακίου. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου.


Το θέαμα ήταν αποκρουστικό, με το αυτοκίνητο να είναι ολοσχερώς καμένο και στη θέση του οδηγού να βρίσκεται ένας άγνωστος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν από έρευνα που ακολούθησε από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Στην πορεία διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό πιθανολογείται ότι οδηγήθηκε στην απόφαση να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Αυτό όμως που έχει προκαλέσει ερωτήματα στους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής, είναι η ύπαρξη βίντεο από το οποίο φένεται να προκύπτει, ότι η φωτιά στο όχημα ξεκίνησε από έξω και απλώθηκε στην πορεία στο εσωτερικό του.

Απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από την ιατροδικαστική εξέταση που έχει παραγγελθεί. Πέραν όμως αυτού του θανάτου ένας δεύτερος, με θύμα μια 56χρονη Πολωνή αποτελεί αντικείμενο έρευνας των αστυνομικών του ΑΤ Ρόδου.

Η 56χρονη αλλοδαπή τουρίστρια έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες και τραυματίστηκε θανάσιμα από τις σκάλες του 4ου ορόφου ξενοδοχείου στην πόλη της Ρόδου.
φωτο dimokratiki.gr
newsit.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *