ροή ειδήσεων

Όνομα-έκπληξη στην Εθνική από Ρόδο - Ποιον κάλεσε ο Φαν Σιπ



Στις προεπιλογές της Εθνικής Ελλάδος για τα παιχνίδια με Ιταλία (12/10 21:45) και Βοσνία (15/10 21:45) κλήθηκε ο Παντελής Χατζηδιάκος από τον Τζον Φαν Σιπ.
ΠΗΓΗ: filathlos


Ο22χρονος αμυντικός της Άλκμααρ ήταν μεταξύ των παικτών που παρακολουθούσε ο Ολλανδός τεχνικός, ώστε να καλέσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Τελικά έφτασε στα γραφεία της ολλανδικής ομάδας χαρτί για την κλήση του νεαρού στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται εκεί από το 2015 και μετράει ήδη 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα σεζόν.


Ο Χατζηδιάκος έχει 6 συμμετοχές με την Κ21 της Ελλάδας, 1 με την Κ16, ενώ έχει αγωνιστεί μία φορά και με την Κ16 της Ολλανδίας.



Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει πράσινο παρελθόν. Τι εννοούμε; Από ηλικία 8 χρονών έπαιρνε μέρος στα summer camp που διοργάνωνε κάθε καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός και κατάφερε να ξεχωρίσει.

Οι πράσινοι τον έφερναν συχνά στις Ακαδημίες τους για προπονήσεις και όταν ο Χατζηδιάκος ήταν 11 ετών άφησε τη Ρόδο για να μετακομίσει στην Αθήνα και να γίνει μέλος της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Έμεινε στις πράσινες Ακαδημίες για 2,5 χρόνια, αλλά η οικονομική κρίση ανάγκασε την οικογένειά του να μετακομίσει στην Ολλανδία, απ’ όπου κατάγεται η μητέρα του και έτσι ο Χατζηδιάκος αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό.

Όχι όμως και το ποδόσφαιρο, αφού γράφτηκε στις Ακαδημίες της Άλκμααρ, στην οποία βρίσκεται πλέον οκτώ χρόνια, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και είναι ένας εκ των αρχηγών της σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι τον Χατζηδιάκο εκπροσωπεί ο super agent Μίνο Ραϊόλα, κάτι που αποδεικνύει και την προοπτική αυτού του παιδιού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *