ροή ειδήσεων

Απίστευτη ταλαιπωρία σε τράπεζα της Ρόδου


Αναγνώστης: Καλησπέρα σας σε όλους. 
Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ, σήμερα πήγα στην τράπεζα Πειραιώς, Εθνικής Αντιστάσεως η ώρα ήταν μία και δέκα ,1:15, πήρα το νουμεράκι μου και έκατσε να περιμένω τη σειρά, η σειρά δεν προχωρούσε από τη στιγμή που δούλευε μόνο ένα ταμείο, κάποια στιγμή και η κοπέλα που ήταν η μοναδική στο ταμείο χρειάστηκε να πάει τουαλέτα και βεβαίως η σειρά δεν προχωρούσε. 
Όταν έφτασε η ώρα 2:00 μ.μ μας διώξανε όλους έξω σαν εμείς μπήκαμε εκεί να ζητιανεψουμε, "περάσετε έξω η ώρα είναι 2:00." Πείτε μου άνθρωποι μου καλοι, είναι σωστό αυτό που κάνουνε; Εγώ τους είπα μη με βάζετε μέσα αν δεν μπορείτε να με εξυπηρετήσετε, σταματήστε να δίνετε τα νουμεράκια από κάποια ώρα και μετά ή βάλτε ένα ταμείο ακόμα, αλλά σε όλα είχαν απαντήσεις,ότι δεν μπορούν να σταματήσουν το σύστημα δεν μπορούν να μη δίνουν τα νούμερα και δεν μπορούν να βάλουν ακόμα ένα ταμείο Γιατί δεν υπάρχει. 
Εγώ σήμερα είχα να κάνω πάρα πολλές άλλες δουλειές αλλά είπα να πάω στην τράπεζα σήμερα για να είμαι σωστή στις υποχρεώσεις σου, και το μόνο που κατάφερα να χαλάσω τα νεύρα μου. Και δεν θα έγραψα αυτά σήμερα αν θα γινόταν πρώτη φορά Αλλά πάντα στην τράπεζα Πειραιώς υπάρχει πρόβλημα με εξυπηρέτηση πελατών. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ασέβεια στο χρόνο του αλλουνού.. 
Μπορεί και δεν φταίνε οι υπάλληλοι, φταίει το σύστημα της τράπεζας.. έβλεπα μέσα πάνω από 10 υπαλλήλους και μόνο ένα ταμείο... 
Πείτε μου δεν μας βλέπουν καθόλου πια για ανθρώπους, μας αναγκάζουν να περνάνε όλα μέσα από τις τράπεζες, και μέσα στις τράπεζες πάλι γίνεται ένα μπάχαλο.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/9/19 19:12

    Αφού δεν σε σέβονται ως πελάτη, η λύση είναι απλή!
    Κλείνεις όλους τους λογαριασμούς σου και πας αλλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/9/19 20:04

    Απαράδεκτη συμπεριφορά. Στη θέση σου θα άλλαζα τράπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/9/19 01:09

    Μένω στο "για να είμαι σωστή στις υποχρεώσεις μου". Άρα κάτι ήθελες να πληρώσεις. Ξέρεις, οι υπολογιστές στο σπίτι (για να μην επεκταθώ και στα κινητά), εκτός από Facebook και άλλα social σκουπίδια, μπορούν να κάνουν και ηλεκτρονικές πληρωμές. Ανάλογα την πληρωμή, ίσως μπορεί να γίνει και από ATM...

    Αν δεν ξέρεις από αυτά ή αν είσαι αρκετά ηλικιωμένη εντάξει να το δεχτώ να πας στον γκισέ. Αλλά και πάλι, πας 1:15 και βλέπεις X άτομα. Δεν μπορείς να υπολογίσεις αν υπάρχει περίπτωση να εξυπηρετηθείς ή όχι?

    Ξαναπήγαινε αύριο πρωί πρωί αυτή τη φορά πριν πιείς τον δεύτερο φραπουτσίνο σου και θα εξυπηρετηθείς σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/9/19 02:43

    Υπάρχουν και τα αυτόματα μηχανήματα εντός της τράπεζας αν θέλετε να εξυπηρετηθείτε , για καταθέσεις και πληρωμές , για αναλήψεις υπάρχουν τα ΑΤΜ .
    Όσο για το ωράριο υπάρχει από την 1ή Ιουλίου ,το ωράριο των τραπεζών έχει διαμορφωθεί - Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-14:00 γιαυτο μην διαμαρτύρεστε .
    Πέρα του ωραρίου δεν υποχρεούνται να παρευρίσκεται κανείς εντός της τράπεζας ,μόνο οι υπάλληλοι της τράπεζας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/9/19 10:13

    Αλλάξτε Τράπεζα. Στην Alpha και στην Eurobank είναι εξυπηρετικοί στην πλειοψηφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήμουν κ εγώ παρόν σε ένα αντίστοιχο περιστατικό στην τράπεζα Πειραιώς, εθνικής αντιστάσεις (παλιά Αννης Μαρίας ) στις 06.09.19. Μόλις πάει 14.00 σε πετάνε έξω, δεν πάει να περίμενες εκεί με τις ώρες δεν πάει να είχες αριθμό προτεραιοτητας, κ δεν σε αφήνουν να πεις κ τίποτα. Μόλις πας να πεις μια κουβέντα πέφτουν πάνω σου όλοι μαζί κ είναι έτοιμοι να σε φάνε ... Απαράδεκτη συμπεριφορά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/9/19 10:33

    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ....ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΡΩΣ 2 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΝΦΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ....ΑΤΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ (Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορουν να κλεινουν την πορτα στις 2.00 αλλα να εξυπηρετουν τα ατομα που ειναι ηδη μεσα. Ειναι απαραδεκτο να σε διωχνουν. Πρεπει να γινει θεμα στα κεντρικα και να διορθωθει αυτο. Οσοι ειναι ηδη μεσα και περιμενουν να μην τους διωχνουν. Απο μας εξαρταται να μην σωπαινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/9/19 17:56

      ΩΡΑΡΙΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 08:00-14:00 ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/11/19 14:58

      καταλαβαίνω... καταλαβαίνω εσύ δεν έχεις καταλάβει...

      Διαγραφή
  9. Συγνώμη και σε άλλες τράπεζες τα ίδια γυνονται περάστε από εθνική επί της εθνικής Αντιστάσεως (Άννης Μαρίας) δεν υπολογίζουν τον πελάτη όχι βέβαια οι υπάλληλοι αλλά το σύστημα τον τραπεζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/9/19 16:34

    ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/9/19 16:38

    σε ολα τα καταστηματα της συγκεκριμενης τραπεζας η εξυπηρετηση ειναι τραγικη, και διπλα στο πλαζα και στην πλατεια χαριτου τα ιδια χαλια!!!! κατα τα αλλα η πρωτη τραπεζα στην Ελλαδα !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/9/19 16:55

    Το ίδιο έκαναν και διπλα στο ξενοδοχειο περιμενάμε απο την 13:00 και στις 14:00 μας έδιωξαν κακην κακως και οταν διαμαρτυρηθήκαμε ότι έπρεπε να μας ενημερώσουν τα παιδάκια με τα κουστουμάκια και το ύφος 100 καρδηναλιων βγήκαν και απο πάνω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/19 16:29

      Λιγούρια με κουστουμακια....!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος12/9/19 17:18

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ "" ΩΡΑΡΙΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 08:00 - 14:00""
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ??????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/9/19 17:21

    Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ-ΕΦΟΡΙΑ-ΕΝΦΙΑ -ΕΦΚΑ κτλ κτλ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ , 2,80 ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/9/19 18:12

    ΤΟ ΓΚΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΟΝΟ ΜΗΧΑΜΗΜΑΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΚΙΣΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!!!! ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ Μ 2,80 Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑ ΓΚΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ , ΤΟ ΓΚΙΣΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΑΡΑ ΚΑΡΤΕΣ- ATM- ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ , ΓΚΙΣΕ ΤΕΛΟΣ......... ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/9/19 18:34

    Εμενα , αυτοι διπλα στο ξενοδοχειο μου εκαναν ενα αποταμιευτικο προγράμμα ενα κουμπαρα λεει ,αλλα
    ο κουμπαρας ηταν τρυπιος γιατι τα λεφτα που εβαζα το προγραμα τα επενδυε σε αμοιβαια κεφαλαια και δεν μου το ειπαν !!!, ευτυχως το πηρα χαπαρι νωρις και το σταματησα (εχασα βεβαια δυο δοσεις που έβαλα)!!! δεν λενε ολα τα στοιχεια το προγραμματος μονο και μονο για να μας το δωσουν οπως και να εχει για να παιρνουν μπονους, ταξιδακια και iphone δωρο απο την τραπεζα, προσοχη λοιπον να διαβαζεται καλα τα χαρτια που υπογραφετε και μην εχετε εμπιστοσυνη σε κανενα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/9/19 19:57

    ΤΟΝ ΝΕΟΜΒΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/9/19 20:30

    Καλησπέρα σε όλους,
    Δυστυχώς δεν γίνονται τα πάντα ηλεκτρονικά.Εγώ για παράδειγμα την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκε να πάω στην τράπεζα για έκδοση κάρτας και μου είπαν ότι μόνο σε κατάστημα γίνεται αυτό.
    Το απαράδεκτο της υπόθεσης είναι ότι διώχνουν τον κόσμο.Αυτό συμβαίνει μόνο στις τράπεζες νομίζω.Προ μηνών που πήγα στην ΔΕΗ στις 13:50 και πήρα αριθμό,δεν με έδιωξε κανείς.Απλώς έκλεισε η πόρτα για να μην μπει άλλος κόσμος.'Οσοι είμαστε μέσα στην αίθουσα εξυπηρετηθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Που εισαι ρε ΣΑΛΑ να δεις την τραπεζσ σου πως την καταντισανε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *