επικαιρότητα

Νέες πτήσεις της Cyprus Airways από τη Σλοβακία προς την Ρόδο το 2020Οι κυπριακές αερογραμμές εισήλθαν στην αγορά της Σλοβακίας μέσα στο 2019 πραγματοποιώντας τις πρώτες πτήσεις από την Μπρατισλάβα προς τη Λάρνακα.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης περιόδου λειτουργίας οι κυπριακές αερογραμμές ανακοίνωσαν ότι θα αυξήσουν την παρουσία τους στη Σλοβακική αγορά προσθέτοντας πτήσεις προς την Κέρκυρα και τη Ρόδο.

Πιο αναλυτικά προς την Κέρκυρα από τις 6 Ιουνίου έως τις 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιεί από την Μπρατισλάβα μία πτήση την εβδομάδα κάθε Σάββατο ενώ επίσης θα εκτελεί και πτήσεις από το Κόσιτσε τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σλοβακίας με το πρόγραμμα να ξεκινάει από τις 16 Ιουνίου και να ολοκληρώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου επίσης με μία πτήση την εβδομάδα κάθε Τρίτη.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A319.

Συνεχίζονται οι ευχάριστες ειδήσεις για όλα τα νησιά του Ιονίου και ας ελπίσουμε στη συνέχεια να έχουμε ακόμα περισσότερες.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά