ροή ειδήσεων

Σώθηκαν οι εταιρίες του Thomas Cook σε Σκανδιναβία, Τσεχία, Πολωνία και Ουγγαρία

thomas

Οι εταιρίες συμφερόντων Thomas Cook, σε Σκανδιναβία, Τσεχία, Πολωνία και Ουγγαρία, σύμφωνα με εξακριβωμένες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του money-tourism.gr, σώθηκαν και σύμφωνα με γραπτές οδηγίες προς τα συνεργαζόμενα πρακτορεία στις χώρες της Μεσογείου, από αύριο καταβάλλουν κανονικά τις οφειλές τους σε ξενοδοχεία και προμηθευτές και επαναλαμβάνουν τις πτήσεις τους. 

Μάλιστα, η σκανδιναβική εταιρία αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν σταθερά η πλέον κερδοφόρα εταιρία του ομίλου Thomas Cook. Το θετικό αυτό νέο, έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή που καταβάλλονται έντονες προσπάθειες για να διατηρηθεί στη ζωή η εταιρία του Thomas Cook στην Γερμανία. Όπως αποκάλυψε το money-tourism.gr, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η ανταλλαγή μέρους του χρέους της εταιρίας προς τους ξενοδόχους, με μετοχές ή χρεώγραφα, σε Ισπανία, Τουρκία και Ελλάδα. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για συγκέντρωση πολλών εκατομμυρίων ευρώ και μαζική συμμετοχή των ξενοδόχων σε Κρήτη και Ρόδο. Παράγοντες που είναι εμπλεκόμενοι στην προσπάθεια αυτή, εκτιμούν ότι το αν θα παραμείνει στη ζωή η γερμανική εταιρία του Thomas Cook, θα κριθεί αύριο. 


MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/9/19 12:11

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ THOMAS COOK ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ .ΕΙΔΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ,ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ,ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ.- ΚΑΙ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ.-ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *