ροή ειδήσεων

Η χασάπισσα, η “wannabe” Ροδίτισσα πλαστική χειρούργος & ο νικητής του παιχνιδιού



Το X-Factor έφτασε αισίως στην έκτη οντισιόν.


Οι τέσσερις κριτές και ο Άρης Μακρής ταξίδεψαν μέχρι την Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρουν εκεί το επόμενο μεγάλο μουσικό αστέρι.



Ο Γιώργος Παπαναστασίου μπορεί να είναι γνωστός του Γιώργου Θεοφάνους, ωστόσο δεν ήθελε να ενημερώσει τον κριτή για την επιλογή του να πάει στο μουσικό show. Ο διαγωνιζόμενος χρειάσθηκε να πει δύο τραγούδι προκειμένου να πάρει τρία «ναι» από την κριτική επιτροπή.



Στην συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν οι “Just”, οι οποίοι δίχασαν την κριτική επιτροπή, όμως κατάφεραν να πάρουν τα πολυπόθητα «ναι» και να περάσουν στην επόμενη φάση.



Μια από τις πιο ιδιαίτερες παίκτριες του επεισοδίου ήταν η Ελένη Σιδηροπούλου. Η διαγωνιζόμενη είναι χασάπισσα στο επάγγελμα, όμως λατρεύει το τραγούδι. Εντυπωσίασε αρκετά τους κριτές και φυσικά πήρε το «εισιτήριο» για το Bootcamp.



Το ντουέτο των “Duo Λίμπα” ξάφνιασε αρκετά τους κριτές τόσο με την φωνή του, όσο και με τις στυλιστικές επιλογές που κάνει. Φυσικά και πήραν τέσσερα «ναι» για την επόμενη φάση.



Η Ζωή Μισέλ Μπακίρη εντυπωσίασε τους τέσσερις κριτές με την φωνή της και με την επιλογή της να τραγουδήσει Νατάσσα Μποφίλιου. Η φοιτήτρια της Ιατρικής αποκάλυψε στους τέσσερις κριτές πως θέλει να γίνει πλαστική χειρούργος, κάτι που τους ξάφνιασε. Η Ροδίτισα κατάφερε να τους «κερδίσει» και θα την δούμε στην επόμενη φάση.




Μπορεί ο Φοίβος Κατσάλης να μπήκε με αρκετό αέρα στην σκηνή του X-Factor και να ερμήνευσε ένα τραγούδι από μιούσικαλ, ωστόσο οι κριτές διχάστηκαν αρκετά. Τελικά κατάφερε να πάρει τρία «ναι» και να περάσει στο Bootcamp.


Τελευταίος ανέβηκε στην σκηνή ο Δημήτρη Παπατσάκωνας, ο οποίος εντυπωσίασε την Μελίνα Ασλανίδου, κάνοντας την να χάσει τα λόγια της. Ο διαγωνιζόμενος εντυπωσίασε και τους άλλους τρεις κριτές με την ερμηνεία του, παίρνοντας έτσι τέσσερα «ναι» και το σχόλιο του Γιώργου Θεοφάνους πως θα είναι ο νικητής του show.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *