ροή ειδήσεων

Ρόδος: Το πρόβλημα του συζύγου στο κρεβάτι έκρυβε εκπλήξεις – Έξαλλη η γυναίκα του από τις αποκαλύψεις!



Παντρεύτηκαν και απέκτησαν παιδιά. Η «πιπεράτη» υπόθεση με πρωταγωνιστές ένα ανδρόγυνο...

και τον εραστή του… συζύγου που είχε προκαλέσει αναστάτωση τον περασμένο Φεβρουάριο στη Ρόδο, ήρθε ξανά στο προσκήνιο με τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου η απατημένη γυναίκα του Ροδίτη επιχειρηματία!

Με την προσφυγή της η 30χρονη ζητά την επιμέλεια των παιδιών τους, καθώς ισχυρίστηκε ότι την απατούσε με τον κολλητό του φίλο, έναν Κύπριο φωτογράφο. Επίσης ζητά από αυτόν να της καταβάλλει διατροφή ύψους 1.000 ευρώ μηνιαίως.


Σύμφωνα με την 30χρονη, η… πέτρα τού σκανδάλου μπήκε στη ζωή τους το 2017 και την κατέστρεψε ολοκληρωτικά, καθώς, όπως αναφέρει η ίδια στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων, η σχέση του 36χρονου με τον φωτογράφο, ήταν απλώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.


Αρχικά ο άντρας της παρουσίασε τον εραστή του ως έναν φίλο του από την Κύπρο, αλλά όταν άρχισε να αποφεύγει τη γυναίκα του, γρήγορα μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά της Ροδίτισσας. Η δικαιολογία που προέβαλλε ο επιχειρηματίας ήταν ότι δήθεν είχε… ορμονολογικά προβλήματα, τα οποία προσπαθούσε να λύσει με ψυχολόγο, και πως θα έπρεπε να κάνει υπομονή, αν τον αγαπούσε!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τον χειμώνα του 2018 η γυναίκα βγήκε από τα ρούχα της, όταν οι φαινομενικά ήρεμες οικογενειακές διακοπές στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκαν σε εφιάλτη, καθώς ξαφνικά είδε μπροστά της τον φωτογράφο, ο οποίος είχε κολλήσει πάνω τους σαν… βδέλλα!

Παριστάνοντας πως δεν έβλεπε την έκπληξη στο πρόσωπο της 30χρονης, ο… ξαναμμένος νεαρός είπε ότι ήθελε να τους κάνει μια ευχάριστη έκπληξη, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορούσε να μείνει ούτε λεπτό μακριά από τον αγαπημένο του!


Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο τραγική για την άτυχη μητέρα, αφού οι δύο άντρες περιδιάβαιναν στην όμορφη πόλη ως παράφορα ερωτευμένο ζευγαράκι, αφήνοντας μόνη την ίδια με τα παιδιά της.

Τα βράδια δε η διασκέδαση χτυπούσε «κόκκινο» για το παράνομο γκέι ζευγάρι, αφού έβγαιναν μόνοι και επέστρεφαν τις πρωινές ώρες! Το Πάσχα τού 2018, ο 36χρονος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και εγκατέλειψε με συνοπτικές διαδικασίες όχι μόνο τη συζυγική στέγη αλλά και το νησί, καθώς μετακόμισε στο Λονδίνο όπου με τον φίλο του ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

newsit

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *