ροή ειδήσεων

Τέννις: Πρωταθλητής ο Ξυλάς, φιναλίστ η Παύλου στη Ρόδο



Ο Γιάννης Ξυλάς και η Δήμητρα Παύλου ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και στο διεθνές πρωτάθλημα ITF Rhodes Cup Junior 2019 (κατηγορία Grade 5 της ITF), που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ρόδο, όπως είχε γίνει και μία εβδομάδα πριν στο Mytilene Junior Cup.

Ο 18χρονος Γιάννης Ξυλάς ήταν ο νικητής στον τελικό του μονού αγοριών. Κέρδισε με 6-0, 3-6, 6-4 και τον Βρετανό Joel Pierleoni, Νο 1 στο ταμπλό, πετυχαίνοντας την 10η διαδοχική του νίκη στην κατηγορία Junior, κατακτώντας τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο στην κατηγορία και τέταρτο στην καριέρα του.

Στο μονό των κοριτσιών, η Δήμητρα Παύλου ήταν φιναλίστ και κατέλαβε τελικά την 2η θέση (σ.σ. όπως και πριν μια εβδομάδα στη Μυτιλήνη), καθώς ηττήθηκε στον τελικό, με 6-4, 6-0, από τη Σλοβάκα Martina Smolenova.



Ελληνικό χρώμα είχε κορυφή στα διπλά.

Στο διπλό των κοριτσιών, η Δήμητρα Παύλου και η Μάρθα Μακαντάση κέρδισαν με 7-5, 6-3 την Ρωσίδα Smolenova και την Σλοβάκα Aglaya Zaynieva,

Στο διπλό των αγοριών, οι Γιάννης Κουντουράκης και Θοδωρής Μητσάκος επιβλήθηκαν με 6-7 (), 6-4, 10-8, των Σέργιου Κύζα (Κύπρος) και Boris Stastny (Τσεχία) που ήταν Νο 1 ταμπλό.

Στο φετινό Rhodes Cup Junior 2019 συμμετείχαν 78 τενίστες και τενίστριες από 18 χώρες.

tennis24

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *