ροή ειδήσεων

Πρωτάθλημα DRIFT: Το απίστευτο λαμπάδιασμα του Τσέλου στη Ρόδο (video)



Παρελθόν αποτελεί ο 6ος Γύρος Πανελλήνιου Πρωταθλήματος DRIFT στο νησί των Ιπποτών, την πανέμορφη Ροδο.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από το ακραίο ατύχημα του Νίκου Τσέλου, όπου λαμπάδιασε το αυτοκίνητό του ο "Gorilla", αλλά ευτυχώς η ετοιμότητά, η ψυχραιμία και η εμπειρία του Νίκου, έδωσε άμεσα τέλος στο συμβάν.

Σε ένα από τα περάσματά του προφανώς από κάποια διαρροή υπήρξε ανάφλεξη και το αυτοκίνητο λαμπάδιασε. Αυτό που τρόμαξε τους πάντες, όσους βρίσκονταν στην πίστα, αλλά και όσους παρακολουθούσαν ζωντανά μέσα από το διαδίκτυο και το Sportal TV, ήταν το ότι η φωτιά επεκτάθηκε σε κλάσμα του δευτερολέπτου μέσα στην καμπίνα του οδηγού και φυσικά όλοι φοβήθηκαν μήπως δεν προλάβει να αντιδράσει ο Νίκος.

Όμως όπως προαναφέραμε αποδείχθηκε απόλυτα ψύχραιμος, έτοιμος και έμπειρος. Μην ξεχνάμε πως η δουλειά του είναι πυροσβέστης, οπότε πρώτα ο ίδιος φορούσε όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας που προβλέπονται στους αγώνες αυτοκινήτου, ώστε να μην κινδυνεύει. Δεύτερον το αυτοκίνητό του είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μέσα πυρασφάλειας και τρίτον ο ίδιος λειτούργησε υποδειγματικά και βγαίνοντας είχε σβήσει ήδη και τη φωτιά.

Ο Νίκος σε όλα τα επίπεδα αντέδρασε σωστά και πρέπει να είμαστε περήφανοι που η Ηλεία διαθέτει τέτοιους αθλητές και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με εξαιρετικό χαρακτήρα και επίπεδο στους αγώνες.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *