ροή ειδήσεων

Αγώνας δρόμου Run Greece στη Ρόδο



Στις 13 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί στη Ρόδο ο αγώνας δρόμου Run Greece, ο οποίος αποτελείται από αγωνίσματα 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων, και 1000 μέτρων για μαθητές των δημοτικών σχολείων.

Οι αγώνες Run Greece, διοργανώνονται σε επτά διαφορετικές πόλεις ανά την Ελλάδα, διεξάγονται στο ιστορικό, εμπορικό και τουριστικό κέντρο των πόλεων και έχουν αναφορά στους κατοίκους και στα παιδιά, αποβλέποντας στην ανάδειξη της μαζικής άθλησης και την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Η διοργάνωση προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα προωθημένο πακέτο δρομικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών, το οποίο προσδίδει αξία στη συμμετοχή και δημιουργεί νέες συνθήκες συμμετοχής σε αθλητικοτουριστικές διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω αθλητική εμπειρία δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης και έξω από τα σύνορα της τοπικής κοινωνίας ή της χώρας, χρησιμοποιώντας διαδικασίες και πολιτικές ανάλογες με αυτές του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου.

Τέλος, η ανωτέρω αθλητική δράση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και τον Δήμο Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *