ροή ειδήσεων

Η Ρόδος στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM 2019 του Λονδίνου



Σε μια από τις πιο σημαντικές επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM 2019 του Λονδίνου, που πραγματοποιείται από τις 4-6 Νοεμβρίου 2019, πρόκειται να συμμετάσχει ο Δήμος Ρόδου, μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού, μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η Ρόδος μαζί με άλλα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων θα φιλοξενηθούν στο οργανωμένο περίπτερο της Περιφέρειας, στο πλαίσιο προβολής τους στον ευρωπαϊκό τουριστικό χάρτη.

Η έκθεση WTM 2019 η οποία θα λάβει χώρα στον Εκθεσιακό κέντρο «ExCeL – London1 Western Gateway, Royal Victoria Dock London Docklands», αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία, για να συναντήσει κάποιος επαγγελματίες του κλάδου και να κλείσει επιχειρηματικές συμφωνίες.

Μέσω των δικτύων της βιομηχανίας, απαράμιλλης παγκόσμιας εμβέλειας, η WTM London δημιουργεί προσωπικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες, παρέχοντας στους πελάτες ποιοτικές επαφές, περιεχόμενο και κοινότητες.

Στη διεθνή έκθεση WTM του Λονδίνου μετέχουν φέτος 200 χώρες και περιοχές. Για περισσότερες από τρεις μέρες η ταξιδιωτική βιομηχανία συναντά περίπου 5.000 εκθέτες προορισμούς, εταιρείες τεχνολογίας και ιδιωτικού τομέα για να βρουν και να δικτυωθούν με 51.000 ταξιδιωτικούς επαγγελματίες, βασικούς αγοραστές της βιομηχανίας, δημοσιογράφους, ψηφιακούς επηρεαστές και γενικότερα τουριστικούς παράγοντες.

Η Ρόδος στοχεύει να προβληθεί ως ιδανικός τουριστικός προορισμός για όλο το έτος, αφού οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, σε συνδυασμό με τη μακραίωνη ιστορία, τον πολιτισμό και την παράδοση, κρατούν πάντα έντονο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM του Λονδίνου να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή, στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και e mail.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στο Μαντράκι, το αργότερο μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 31ης Οκτωβρίου 2019.


TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *