ροή ειδήσεων

Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται για την κακοποίηση της 12χρονη στη Μάνη



Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελίας πρωτοδικών Γυθείου και επικύρωσης αυτής από την εισαγγελία εφετών Καλαμάτας τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 55χρονου ιερέα, o οποίος κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στη Μάνη.




Μετά το πέρας της κύριας ανάκρισης εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης και έκτοτε κρατείται προσωρινά σε κατάστημα κράτησης.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Σταματόγιαννη του Νικολάου και της Μαργαρίτας που γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι Αττικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 31/12/2019, σύμφωνα με σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27310-26252 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας και 27330-29154 του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, αντίστοιχα, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.




Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *