ροή ειδήσεων

Μεγάλες ζημιίες στα Αφάντου από τη βροχή



Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν χθες το βράδυ στη δημοτική ενότητα Αφάντου εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης. Σπίτια πλημμύρισαν ενώ ένας οδηγός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο του, κοντά στον ποταμό στο Κολύμπια. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστεί. Παρασύρθηκαν όμως από τα νερά και άλλα τέσσερα οχήματα.Σπίτια πλημμύρισαν και ο οικισμός γέμισε με λάσπη με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να δεχθεί πολλές κλήσεις.

Εξαιτίας της βροχής έπεσε ένα τοιχίο κοντά το γήπεδο στις Καλυθιές ενώ κατολισθήσεις σημειώθηκαν στην Αρχίπολη και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου της Ρόδου.

«Ήμασταν όλοι επί ποδός για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ζημιές έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο. Στην περιοχή οπου λειτουργεί ο αστυνομικός σταθμός παρασύρθηκαν τέσσερα αυτοκίνητα. Στο Γυμνάσιο Aφάντου υπερχείλισε το ρεύμα και το οδόστρωμα έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Κατολισθήσεις έχουμε στα Κολύμπια και τις Επτά Πηγές», δήλωσε ο αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σπανός .

Σε ερώτηση που οφείλονται τα προβλήματα ο κ. Σπανος τόνισε;
“Δεν θα κρύψω ότι υπάρχουν αβαρίες στις υποδομές . Αλλά δεν μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση από τη μια στιγμή στην άλλη”, είπε ο κ. Σπανός

Στην περιοχή βρίσκεται ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Ευστρατίου και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης.

skyrodos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *