ροή ειδήσεων

Ενημερώνουμε τους διερχόμενους οδηγούς ότι, θα κλείσει δρόμος



Ενημερώνουμε τους διερχόμενους οδηγούς ότι το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 6-11-2019 έως και το Σάββατο 9-11-2019, τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου (κατεύθυνση προς Λίνδο), επί της γέφυρας του ποταμού Μάκαρη, θα κλείσει για την εκτέλεση εργασιών στα πλαίσια του έργου: «Μελέτη Βελτίωσης – Διαπλάτυνσης Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, Τμήμα από Κολύμπια έως Λίνδο »

Οι εργασίες θα αρχίζουν στις 8:00 και θα ολοκληρώνονται στις 16:00 περίπου. Ενδέχεται να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στο χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών, εξαιτίας απρόβλεπτων παραγόντων κατά την διάρκεια εκτέλεσης του έργου (π.χ. καιρικές συνθήκες). Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους. Οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και σε τυχόν υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

http://topika-nea.gr/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *