ροή ειδήσεων

Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες η «Βικτώρια» - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν



Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία οι βροχές και οι καταιγίδες που συνοδεύουν την κακοκαιρία “Βικτώρια” αναμένεται να συνεχιστούν σε πολλές περιοχές της χώρας έως το βράδυ της Τετάρτης, με έμφαση στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.
ΠΗΓΗ: meteo.gr


Μάλιστα, από τις μεσημεριανές ώρες όλα τα στοιχεία συνηγορούν στο σχηματισμό μιας σημαντικής σε έκταση ζώνης σύγκλισης από το Κεντρικό έως το Νοτιοδυτικό Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες ιδιαίτερα μεγάλης κατά τόπους έντασης.


Η ζώνη αυτή σταδιακά θα κινηθεί προς τα ανατολικά, επηρεάζοντας την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και το βράδυ τα Δωδεκάνησα.



Επισημαίνεται ότι στις περιοχές που θα επηρεαστούν από τα πολύ έντονα φαινόμενα είναι αρκετά πιθανό να βρεθούν μετά το μεσημέρι τμήματα του νομού Αττικής και ενδεχομένως της πόλης της Αθήνας.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζονται οι εκτιμώμενες βροχοπτώσεις σε επιλεγμένα τρίωρα (βροχές εντός του τελευταίου τριώρου από την αναγραφόμενη στο χάρτη ώρα).
















Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *