ροή ειδήσεων

20 μέρες εγκαταλειμμένα τα φερτά υλικά του ρέματος Ροδινιού - φώτος



Αναγνώστης: το δυσεύρετο συνεργείο καθαρισμού του ρέματος Ροδινιού ήρθε 1 μέρα μετά τις πλημμύρες της 25ης Νοεμβρίου και αφού έβγαλε όλο αυτό το βουνό με φερτα υλικά το παράτησε 20 μέρες δίπλα από το πεζοδρόμιο της Ατταβύρου για να βλέπει ο κόσμος το κατόρθωμά τους
πάρτε τα επιτέλους γιατί με τις επόμενες βροχές πάλι μέσα στο ρέμα θα πάνε





Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/12/19 07:16

    Είναι για κλάμματα η νέα αντίληψη στα του δήμου. Εάν τα πρώτα δείγματα είναι αυτά φανταστείτε τι θα επακολουθήσει!
    Στην πλατεία Βρούχου στην είσοδο (του ωραιότατου πάρκινγκ που δημιούργησαν στο χώρο όπου υπήρχαν γήπεδο μπάσκετ και βόλλευ αφού αφαίρεσαν τις μπασκέτες που ενοχλούσαν ) υπάρχουν πάνω από 15 ημέρες κομμένα κλαδιά και κανένας δεν τα έχει πάρει μέχρι τώρα!
    Αλήθεια ποιός είναι υπεύθυνος από την δημαρχιακή αρχή για όλα αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/19 07:59

    Ναι,γιατί στο υπόλοιπο νησί τα μάζεψαν.Εδώ όλοι οι δρόμοι είναι ακόμα με τα χώματα και τις λακούβες.Κατά τα άλλα πληρώσαμε πάλι τέλη κυκλοφορίαςΡε που πάνε όλα αυτά τα λεφτά;Άχρηστοι όλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/12/19 10:10

    Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!ΖΗΤΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γίνεστε λίγο τραγικοί και υπερβολικοί τώρα. Αν σας ενοχλούν τόσο που δεν μπορείτε να ζήσετε με αυτό, μαζέφτε τα μόνοι σας, δεν θα σας πέσει ο κώλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/19 20:47

      Να έρθεις εσύ να τα μαζέψεις νούμερο1

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/12/19 19:54

    τι λες ρε ηλιθιε; εισαι απο αυτους που πληρωνουμε δημοτικα τελη;
    να τσακιστεις εσυ και οι ρεμπελοι του δημου να τα παρετε
    κοπριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι ρε ηλίθιε, δεν με πληρώνεις με τα δημοτικά τέλη.
      απλα βλέπω τόσον καιρό οτι γινεται δουλειά με το καθάρισμα των δρόμων από τα μπάζα της βροχής, και δεν πιστεύω οτι φταίει ο κάθε δημαρχος που οι μισοί υπάλληλοι του δήμου και του δημοσίου είναι κοπρίτες. εμείς φταίμε που όταν τους βλέπουμε να είναι στο καφενίο την ώρα που πληρώνωνται για να δουλεύουνε, δεν τους σπάμε στο ξύλο. καταλαβαίνεις πως το σκεφτομαι?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/19 22:44

      εισαι αξιολυπητος καρεκλοκενταυρος

      Διαγραφή
  6. Ακούω διαφορα και βλέπω! όλη μιλάνε σχολιάζουν και κρίνου!!! Κανένας δεν μιλά γιατί μεγαλύτερη απειλή που έρχεται και δεν κάνει κάτι γι'αυτό μόνο να τσακονεστε για το παραμικρό!! Ελληνες ξυπνάτε μην ασχοληστε με μπούρδες ο εχθρός είναι διπλα σας και δεν το έχετε πάρει είδηση !!! Ο ενοων νοητο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε, καλά τώρα, ο δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοί του ασχολούνται με τα ξενοδοχεία του, τις δουλειές τους..... με τα κοινά θα ασχοληθούν τώρα; Εβαλε αντιδημάρχους όλους τους αποτυχημένους πρώην δημάρχους και αυτοί "Τ' αφεντικό στον σκύλο του και ο σκύλος στην ουρά του"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/12/19 21:19

    Φαγώθηκες και εσύ με τα κλαδιά, άσε να έρθει η πρωτοχρονιά, να κόψουν και την βασιλόπιττα εκεί και βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/12/19 05:47

    Δεν έχουν ακόμα καταλάβει οι πολίτες που ψήφισαν τον δήμαρχο αυτόν και το επιτελείο του, ότι αυτός θα ασχοληθεί για τις επιχειρήσεις του και όχι με τα κοινά. Δυστυχώς στο ίδιο έργο θεατές την τελευταία δεκαετία, τίποτα δεν έχει επιλυθεί, ούτε η αποκομιδή των σκουπιδιών, ούτε ο καλλωπισμός του νησιού, ούτε οι υποδομές του. Τριτοκοσμικές οι τουαλέτες στην Λίνδο, στο λιμάνι και αλλού, ανύπαρκτες οι σηματοδοτούμενες διαβάσεις πεζών και διαγραμμίσεις δρόμων, το παραεμπόριο ανθεί, γύφτοι, κράχτες, παράνομες πινακίδες παντού, ανύπαρκτοι οι μικροί κάδοι απορριμμάτων στην πόλη γιατί κάποιος θα πρέπει να τους φροντίζει και σε τέτοια δεν φημιζόμαστε για την οργάνωσή μας και μια ασυδοσία στην παλιά πόλη πάσης μορφής.

    Όταν θα ξανάρθουν οι εκλογές, θα βάζει πάλι ο δήμαρχος την γραμματέα του να παίρνει τηλέφωνο τους πολίτες και να τους παρακαλεί να τον ξαναψηφίσουν όπως έκανε και ο προηγουμενος! Αν είχε λίγη φαιά ουσία και την έβαζε κάθε μήνα να ρωτά τους πολίτες λίγους κάθε φορά, ποια είναι τα προβλήματα του τόπου αυτού, δεν θα ήταν τώρα στο περιθώριο! Αλλά όλοι τους είναι για την καρέκλα. Όταν καθίσουν, τα ξεχνάνε όλα. Ο Καμπουράκης κατηγορούσε τον πρώην προεκλογικά, αλλά και ο ίδιος από ότι φαίνεται αν όχι χειρότερος, είναι ίδιος με τους πρώην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/19 11:56

      ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ!ΕΧΕΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ!ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΨΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕ Ο ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ!!ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ,ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΚΑΔΟΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ,ΔΡΟΜΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΒΡΟΧΗ ΚΑΤΑΝΤΑΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ!ΑΝ ΠΕΛΑΓΩΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ!!ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΛΛΑ......ΒΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος13/12/19 10:17

    Οι συγκεκριμένες εκλογές κρίθηκαν από τους ξενοδοχουπαλληλους που είναι το 50% του νησιού.. Όλοι αυτοί δέχθηκαν πιέσεις για να βγει ο Δήμαρχος η μισή Αλβανία που δουλεύει στα ξενοδοχεία τον ψηφισε.. Από καθαριότητα να πιασεις; από στολισμό να πιάσεις;μην κλαιγεστε λοιπόν εσεις τον βγάλατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/12/19 16:53

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ,ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *