ροή ειδήσεων

Εξελίξεις στην υπόθεση αποπλάνησης 14χρονης μαθήτριας από εκπαιδευτικό



Η ανήλικη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ διενεργείται και πειθαρχική έρευνα για τον 52χρονο

Σε ιατροδικαστική εξέταση υποβλήθηκε η 14χρονη μαθήτρια στη Ρόδο, η οποία μετά από επεισόδιο που προκάλεσε στην οικία της 52χρονος καθηγητής της, υποστήριξε καταθέτοντας στην Αστυνομία, ότι είχε ερωτική σχέση μαζί του, με αποτέλεσμα να κινηθούν ποινικές και πειθαρχικές έρευνες για την υπόθεση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική», η ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθηκε στο πλαίσιο προανάκρισης, που διενεργείται κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου από αξιωματικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως των αδικημάτων της αποπλάνησης ή και του βιασμού ανήλικης από τον 52χρονο εκπαιδευτικό. Τα αποτελέσματα της εξέτασης αναμένονται αρμοδίως από τον ιατροδικαστή.

Παράλληλα, ελήφθη κατάθεση από την 14χρονη παρουσία παιδοψυχολόγου. Η παιδοψυχολόγος πρόκειται εξάλλου να υποβάλει και σχετική έκθεση, με τις επιστημονικές της απόψεις, γύρω από τα όσα κατέθεσε η ανήλικη. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση και ο εκπαιδευτικός.


Εν τω μεταξύ, τη διενέργεια προανάκρισης για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως πειθαρχικώς διωκόμενων αδικημάτων από τον 52χρονο εκπαιδευτικό, παρήγγειλε ο προϊστάμενος εκπαίδευσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, που αναπληροί τον Διευθυντή, προκειμένου να εξετάσει, αν συντρέχουν προϋποθέσεις για τη διενέργεια σχετικής Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, αλλά και την έκδοση απόφασης για την προσωρινή αναστολή άσκησης των καθηκόντων του.

Όλα ξεκίνησαν στις 30 Νοεμβρίου 2019, όταν περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα ο 52χρονος εισήλθε παράνομα στο χώρο της οικίας της οικογένειας της 14χρονης και επιτέθηκε στον 49χρονο πατέρα της, στον οποίο προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος επέστρεψε στην οικία του στον Αρχάγγελο με την 45χρονη σύζυγό του και την 14χρονη κόρη του και την στιγμή που ανέβηκαν στον 1ο όροφο, διαπίστωσαν ότι εκεί ήταν ο κατηγορούμενος, που μόλις αντίκρυσε την ανήλικη, της είπε «γύριζες έξω» και ακολούθως επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο 49χρονος ανταπέδωσε τα χτυπήματα, ενώ η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, ο κατηγορούμενος που είχε ακινητοποιηθεί από τον πατέρα, φέρεται να του είπε, ότι είναι ερωτευμένος με την κόρη του, ενώ στην πορεία ενημερώθηκε και για την μεταξύ τους σχέση. Η ανήλικη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε κατάθεσή της ανέφερε, ότι είχε αρχικά φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο από το σχολείο της και όταν μετατέθηκε από αυτό, είχαν επαφές μέσω του facebook.

H σχέση αυτή εξελίχθηκε και τον Σεπτέμβριο του 2018 βρέθηκαν και φιλήθηκαν, ενώ από τον Απρίλιο του 2019 η σχέση τους είχε μετατραπεί σε ερωτική, με την ανήλικη να διατείνεται, ότι είχε εκφράσει την άρνησή της πολλές φορές. Τόνισε ότι ήταν καλός μαζί της, ότι της είχε δωρίσει ένα βραχιόλι και παραπέρα, ότι δεν επιθυμεί την δίωξή του.

news.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/12/19 13:10

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *