επικαιρότητα

Ρόδος: Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης ΑμεΑΓια την 3η Φεβρουαρίου προσδιορίστηκε, έπειτα από αναβολή, από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου, η εκδίκαση ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω της πολύκροτης υπόθεσης με κατηγορούμενους για ομαδικό βιασμό από κοινολυ έναν 19χρονο από την Αλβανία και έναν 23χρονο Ρομά για ομαδικό βιασμό από κοινού και θύμα μία 19χρονη κοπέλα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% που φοιτά σε ειδικό σχολείο.


Η πράξη φέρεται ότι τελέστηκε στη Ρόδο τον Δεκέμβριο 2018.

Σύμφωνα με τη “δημοκρατική”, μετά την άγρια δολοφονία, της 21χρονης φοιτήτριας του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών Ελένης Τοπαλούδη μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, ο 19χρονος Αλβανός μαζί με τον 23χρονο Ρομά κακοποίησαν σεξουαλικά την 19χρονη με ειδικές ανάγκες.

Ο 19χρονος δικάζεται ήδη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη και η δίκη θα συνεχιστεί στις 28 Ιανουαρίου. Οι συνήγοροι υπεράσπισής του κ.κ. Στέλιος Κιουρτζής και Γιώργος Κυπραίος, αναμένεται να υποβάλουν αίτημα αναβολής της προγραμματισμένης για την 3η Φεβρουαρίου 2020 δίκης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω.

Ο 23χρονος με συνήγορο τον κ. Γιάννη Χριστοδούλου, αναμένεται να υποβάλει αρμοδίως στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω αίτημα για την διακοπή της προσωρινής του κράτησης λόγω παρέλευσης του προβλεπόμενου ορίου των 18 μηνών.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε αιτηθεί την άρση της προσωρινής του κράτησης ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου και το αίτημά του απορρίφθηκε.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα δικαστούν ως υπαίτιοι του ό,τι, στη Ρόδο, την 1η Δεκεμβρίου 2018, με πρόθεση και κατόπιν μεταξύ τους συναπόφασης, με σωματική βία εξανάγκασαν άλλον σε συνουσία και σε άλλη ασελγή πράξη.

epiloges.tv

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Πριν λίγο δέχτηκα επίθεση από 2 ατομα πατέρα γιο διότι είπα στον πατέρα ότι είναι παράνομο να έχει το σκυλί του στον δρόμο και να οδηγάς με το αμάξι κρατώντας με σκοινί και κάλεσε τα παιδιά του και κατόπιν αυτού πατέρας και γιος μου έκαναν αυτο εγινε στο φαληρακι πηγαίνοντας για να παραλάβω που σχολουσε απο ξενοδοχείο και τον ειδα να μπαίνειπρος γυμνιστές επίθεση και ο γιος με χτύπησε με μπουνιά στο αυτί

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά