ροή ειδήσεων

Τραγωδία: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε



Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγός της ήταν δίπλα της νεκρός με τραύμα από το ίδιο όπλο που κρατούσε στο χέρι του
Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, όπου ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό με τραύματα από κυνηγετικό όπλο μέσα στο σπίτι του και πάνω από το πρατήριο καυσίμων που διατηρούσε στον ισόγειο χώρο.

Ένας γείτονας και φίλος του ζευγαριού ανησύχησε που δεν τους είδε να ανοίγουν το πρατήριο. Μάλιστα χθες βράδυ είχαν και παραλαβή καυσίμων. Αφού δεν απαντούσαν στα απανωτά τηλέφωνά του, ούτε ο άνδρας ούτε η γυναίκα, ενημερωσε τους συγγενείς τους.


Στο σημείο έφτασαν η μητέρα της γυναίκας και ο πατέρας του πρατηριούχου, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Μαζί με τον αστυνομικό που έφτασε στο σπίτι έσπασαν ένα πλαϊνό παράθυρο και μπήκαν στο σπίτι.

Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστική, αφού βρήκαν το ζευγάρι μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα από βολή του ίδιου όπλου.


Όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι καυγάδισε για άγνωστη αιτία και ο άνδρας πυροβόλησε την γυναίκα, στρέφοντας στην συνέχεια το όπλο προς το μέρος του.

Πάντως, το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ την γειτονιά και δεν έδειχνε να έχει προβλήματα. Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας όπου θα γίνει νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για να ανακαλύψουν τα αίτια της τραγωδίας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *