επικαιρότητα

Διψήφια αύξηση κρατήσεων από Ρουμανία για Ελλάδα, για το 2020!!!Υψηλή διψήφια αύξηση κρατήσεων για την σαιζόν του 2020, από Ρουμανία για Ελλάδα, διαπιστώνεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στην διεθνή έκθεση Τουρισμού ROMEXPO, που βρίσκεται σε εξέλιξη στου Βουκουρέστι.

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος όλοι οι μεγάλοι tour operators της ρουμανικής αγοράς, καθώς και τα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ εξαιρετικό περίπτερο έχει και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Πιο αναλυτικά, σημαντική είναι η συμμετοχή του ομίλου Der Touristik, με μεγάλο περίπτερο με το brand Dertour, το οποίο έχει εξαγοράσει δίκτυο ταξιδιωτικών γραφείων , η TUI, το Christian, το Parallela, κ.λπ..money tourism copyright photo

Σημειώνεται ότι η ρουμανική αγορά των 20 εκατομμυρίων, αποτελεί σημαντική δεξαμενή άντλησης τουριστών για την Ελλάδα, ειδικά δε για την Βόρεια Ελλάδα, είναι από τις πλέον βασικές.money tourism copyright photo

Η αγορά αν και σε ένα μεγάλο βαθμό είναι last minute, φέτος εμφανίζει, όπως προαναφέρεται, υψηλή διψήφια αύξηση σε κρατήσεις από τις αρχές του χρόνου, που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά το 20%. Σημαντική συμβολή στην εξέλιξη αυτή έχει και η AEGEAN, που έχει αυξήσει σημαντικά τις θέσεις με απευθείας πτήσεις για Ηράκλειο, Χανιά, Ζάκυνθο Ρόδο και Κέρκυρα, πολλές εκ των οποίων είναι guarantee.

money-tourism.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά