ροή ειδήσεων

Ρωσικό Γενικό Επιτελείο: «Η πανδημία είναι φτιαχτή - Στόχος η οικονομία και ο έλεγχος της Ανθρωπότητας»



Το Russian Center for Military-Strategic Research of the General Staff το οποίο υπάγεται απευθείας στο ρωσικό Γενικό Επιτελείο θεωρεί πως «η πανδημία του κορωνοϊού είναι ένα ψέμα και πρέπει να ειδωθεί υπό το πρίσμα θρησκευτικών, οικονομικών, πολιτικών και εθνικών σκοπών.

Φυσικά πρόκειται για το διανοητικό «εργαλείο» του ρωσικού Γενικού Επιτελείου (το οποίο φυσικά εκφράζει τις θέσεις του Κρεμλίνου δεν δρα από μόνο του).

Ο συνταγματάρχης Vladimir Kwachkov αναλύει τις θέσεις του και συνεχίζει λέγοντας πως «η πανδημία είναι μια παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση, πρόκειται για μια άσκηση διοίκησης και ελέγχου πίσω από τις κουρτίνες, με τελικό στόχο τον έλεγχο της Ανθρωπότητας.

Στόχος είναι η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού στην Γη. Σύμφωνα με αυτούς (που την δημιούργησαν) είμαστε πάρα πολλοί πάνω στον πλανήτη, θα έπρεπει να υπάχουν το πολύ 100 εκατομμύρια και οι περισσότεροι να είναι υπηρέτες, το μέγιστο που θα μπορούσαμε να φτάσουμε είναι το ένα δισεκατομμύριο, γιαυτό και συνδέεται άμεσα και με την οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει.»

«Θέλουν να αναγκάσουν τον κόσμο να μην κινείται και να παραδώσει τις πολιτικές του ελευθερίες με πολιτικά μέσα το οποίο πρακτικά είναι αδύνατο. Υπάρχουν διάφορα συντάγματα και ο κόσμος έχει συνηθίσει σε ορισμένα πολιτικά δικαιώματα και πιστεύει ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα.

Η πρώτη προσπάθει περιορισμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001».

Είπε μάλιστα πως τα αεροσκάφη τότε ήταν «τηλεκατευθυνόμενα» ενώ και η επίθεση στο Πεντάγωνο ήταν «fake» αφού δεν υπήρχε ούτε αεροσκάφος ούτε συντρίμια ούτε αποδείξεις.

«Η πανδημία έχει εφευρεθεί. Μπροστά στα 7.5 δισεκατομμύρια κατοίκων στον πλανήτη τα θύματα είναι ελάχιστα, αν και φυσικά λυπόμαστε για κάθε ανθρώπινο θύμα.»

Μάλιστα όπως αναφέρει δημιουργήθηκε για να λύσει «τέσσερα ζητήματα».

1. Θρησκευτικά: Μειώνοντας τον παγκόσμιο πληθυσμό

2. Πολιτικά: Απεμπόληση των πολιτικών ελευθεριών

3 Οικονομικά: «Σπάζοντας» τις χρηματιστηριακές φούσκες.

4. Και να χτυπηθούν οι βασικοί γεωπολιτικοί αντίπαλοι των ΗΠΑ, δηλαδή η δυτική Ευρώπη και η Κίνα.

Ο συνταγματάρχης θεωρεί ότι η Ρωσία δεν αποτελεί οικονομικό αντίπαλο των ΗΠΑ.

Φυσικά οι απόψεις του ρωσικού Γενικού Επιλείου αποτελούν απόψεις του Κρεμλίνου. Αυτή την θέση έχει η Ρωσία. Ο ιός είναι μια «φτιαχτή» ιστορία με συγκεκριμένους στόχους.

Λίγο πολύ και οι τρεις υπερδυνάμεις τον χαρακτήρισαν βιολογικό όπλο με διαφορετικό χρήστη βέβαια. Το ζήτημα είναι ότι όλοι θεωρούν πως κάτι δεν πάει καλά...

Το ποιος φταίει είναι άλλη ιστορία.


Σχόλια

  1. Εγώ πιστεύω απόλυτα ότι θα το καταφέρουν να το πετύχουν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία τον απώτερο στόχο τους, να μας ελέγχουν με κάθε λεπτομέρεια, μέχρι πάνω από το ύψιστο, ως βαθμός εκνευριστικότητας και εμείς θα καθόμαστε σαν τα ζώα απαθως να το δεχόμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ εισαι παιδι του θεου ομως,δεν ξερω αν τα πηγαινεις καλα μαζι του,αυτος ομως τα πηγαινει πολυ καλα μαζι σου,δεν ξερω αν γνωριστηκατε ποτε,αυτος σε ξερει εισαι δημιουργημα του,κανεις δεν μπορει να σε παρει απ αυτον,και αν καποιοι δοκιμασουν ειναι δαιμονια με ανθρωπινη στολη,και μονον να μην φοβασε στο 0001 θα επεμβει και τοτε θα σε σωσει.Οσοι ειναι ομως με τον θεον με δικη τους θελησει ο θεος τους μιλα και τους λεη τι θα γινει,ετσι δεν φοβομαστε τιποτα,ειναι ολα στα σκονι για μας που φυσα ο αερας και τους περνει

      Διαγραφή
  2. Τι τον θέλουμε τον πολιτισμό και την ιατρική? Αφού μπορούμε να ζούμε στη φύση, σαν τα τσακάλια! Βέβαια οι ΑΓΟΡΕΣ θέλουν μείωση του πελατολογίου τους. Γιατί να φτιάχνουν τόσα πολλά αυτοκίνητα, τόσες Τηλεοράσεις, τόσα λίτρα βενζίνη, τόσες coca cola , τόσα τσιγάρα και να κερδίζουν τοσα $$$? Θα ερχετε λοιπόν το Golden boy στη σπηλιά και θα μου δίνει μια πιστωτική να αγοράζω ραδίκια...Στο μόνο που μπορεί να εχουν δίκιο οι συνομωσιολόγοι είναι οτι ο ιος μπορεί να ειναι τεχνικός και εγινε η στραβή. Ολα τα άλλα συνομωσιολογιες. Αλλά η συνομωσιολογία είναι επάγγελμα. Κάποιοι βγάζουν φράγκα δλδ από αυτήν, πείθοντας ευκολόπιστους οι οποίοι δεν έχουν πως να σπαταλήσουν τα λεφτά τους και τους χρηματοδοτούν κι όλας. Έχουμε δλδ σχέση κουτοπόνηρων με χαζούς! Κλασσική ανίατη περίπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα εισαι εντελως,μα εντελως καθυστερημένος αλλα και πανηλιθιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου ειναι ετσι τότε γιατί και οι Ρώσοι εβγαζαν νούμερα δήθεν τόσοι πεθαίνουν απο τον Κορωνο'ι'ό στην Ρωσ'ια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ. ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΟΒΑ ΒΟΛΤΕΣ ΕΞΩ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΕΣΗ, ΑΠΛΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟ.

      Διαγραφή
  5. θελω να πω στα απιστα ζωα που ειναι και τα περισσοτερα οτι ΠΟΤΕ δεν θα ειναι αξια να δουν ενα σημαδι κατι απο τον θεο,δε σας θελει ο Χριστος οταν αργοτερα σας βαλουνε τα τσιπακια με προσχημα την απατη του κορονοιου να τρεξετε ζωα και να βαλετε και ενα στον πατο σας να πιανει 5g παλιομαλακες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ...... ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΣΙΜΗΠΣΑΝ ....ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΙ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ !!!! ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ...Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ..... ΑΛΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΑΛΛΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΟΔΑ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ - ΦΙΜΩΤΡΟ ..... ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΝΤΩΝ....ΤΟΣΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ..... ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΕΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *