ροή ειδήσεων

“Στο δήμο Ρόδου σκεφτόντουσαν τον ΛΕ.ΠΑ. και τη Βανδή και… ξέχασαν τις παραλίες”



Ως κατάπτυστο χαρακτήρισε μιλώντας στον sky ο Βασίλης Ψυλλάκης, το δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής για τις Γαλάζιες Σημαίες και περνώντας στην αντεπίθεση, σε ανακοίνωσή του ο πρώην Αντιδήμαρχος Παραλιών (επί της δημαρχίας Φώτη Χατζηδιάκου), αναφέρει τα εξής:

Μετά το κατάπτυστο και παντελώς ψευδές δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής για το θέμα των παραλιών και των γαλάζιων σημαιών 2020, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της αρμόδιας υπαλλήλου κυριας Βουρδουμπά στην πρωινή ζώνη της ΕΡΑ Ρόδου, η οποία διαβεβαίωσε ότι είχε ενημερώσει τηλεφωνικά το δήμο και με email και είχε δώσει προθεσμία ενός μηνός (μέχρι Δεκέμβρη 2019) να
υποβάλλουν αιτήσεις, αυτοί αδιαφόρησαν.

Εγώ προσφέρθηκα με ευχαρίστηση, αλλά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θεώρησε υποτιμητικό να ενημερωθεί από εμένα, αν και σας άφησα και έτοιμη τη διακήρυξη για πρόσληψη ναυαγοσωστών.
Οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη τόσο για τις παραλείψεις τους, όσο και το επαίσχυντο δελτίο τύπου που φαίνεται ότι χαρακτηρίζει το επίπεδο τους.

Βέβαια έχουν δικαιολογία: Τον Δεκέμβριο είχαν απορροφηθεί από τις εκδηλώσεις της Βανδή, του Λευτέρη Πανταζή και των άλλων καλλιτεχνών και ξέχασαν να προγραμματίσουν τις παραλίες και την προετοιμασία της επόμενης σαιζόν.

Ας επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτή την περίοδο και να αφήσουν τις «κορώνες» να τις φορέσουν αργότερα.

Βασίλειος Ψυλλάκης
πρώην αντιδήμαρχος παραλιών
της παράταξης του Φώτη Χατζηδιάκου

skyrodos

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/5/20 07:36

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙ!!! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ !!ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ!!ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΡΥΘΜΗΣΗ ΤΟΝ 11/19!!ΜΑΣ ΚΛΗΔΟΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ!!ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΗ!!!ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/20 10:19

    ΑΞΈΧΑΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΤΟ ΌΛΟ ΣΤΥΣΙΜΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΑΣ ΦΈΡΟΥΝ ΣΆΚΗ ΡΟΥΒΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΜΑΚΑΡΌΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/6/20 10:11

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΝΩ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΤΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΥΨΗ!!ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *