επικαιρότητα

Και το όνομα αυτής ΠΑΕ Ρόδος 2020Με μεγάλη αισιοδοξία αλλά και την παρουσία πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο GQ της πόλης η γενική συνέλευση της Ρόδου με την οποία ουσιαστικά ξεκινάει η διαδικασία μετατροπής της Ρόδου σε ΠΑΕ.

Το όνομα της νέας εταιρείας θα είναι ΠΑΕ Ρόδος 2020 ενώ η μετοχή ορίζεται στα 10 ευρώ και ο κόσμος θα μπορεί να αρχίζει να της αγοράζει μετά από 20 ημέρες περίπου. Στην τοποθέτηση που έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε για το μεγαλόπνοο σχέδιο της ομάδας ενώ εξήρε την μεγάλη παρουσία του κόσμου λέγοντας χαρακτηριστικά πως “για πρώτη φορά στα χρονικά η γενική συνέλευση της Ρόδου έχει τόσο κόσμο”. Παρών ήταν και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου και νυν Περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο Κάλλιστος Διακογεωργίου ο οποίος τόνισε ότι θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Πρόσθεσε μάλιστα πως τις μετοχές που θα αγοράσει θα τις μοιράσει στην Κακιά Σκάλα!

Η νέα ΠΑΕ Ρόδος 2020
Η σύνθεση της νέας ΠΑΕ Ρόδος 2020 θα αποτελείται από τους Αντώνη Μαρτίνη, Νικήτα Μαλλιάκα, Δημήτρη Αντώνογλου, Νικήτα Χαρτερό και Χρυσούλα Καρίκη. Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Σταύρος Νικηταράς και Νόνη Μαρτίνη.

Πηγή: news12

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Έχει γίνει καμια μελέτη για ποιον λόγο 90%+ των οδηγών δεν ξέρουν ή αδιαφορούν για το πώς να πάρουν σωστά μια απλή αριστερή στροφή σε διασταύρωση στη Ρόδο;

M M S

M M S