επικαιρότητα

Με βιτριόλι που αγόρασε από το ίντερνετ μόλις 4,5 ευρώ επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα η 35χρονη

Αυτό ήταν και ένα από τα "λάθη" της δράστιδος που εντόπισαν οι διωκτικές αρχές, όπως και η χρήση της τηλεκάρτας.Με βιτριόλι που είχε αγοράσει μέσω ίντερνετ, στην τιμή των 4,5 ευρώ, επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα η 35χρονη φερόμενη ως δράστρια, την Τετάρτη 20 Μαϊου, στην Καλλιθέα.


Σημειώνεται πως -όπως λέν ειδικοί- δυστυχώς το θειικό οξύ (βιτριόλι), μπορεί κάποιος να το βρει πολύ εύκολα στην αγορά και χωρίς να δώσει κανένα στοιχείο. Το ίδιο ισχύει κι αν το παραγγείλει κανείς ηλεκτρονικά. Πάντως, από την επίθεση στην άτυχη Ιωάννα και μετά, φαίνεται αυτό να άλλαξε, κι όποιος κάνει παραγγελία από το ίντερνετ, θα πρέπει να δίνει τα στοιχεία της αστυνομικής του ταυτότητας.Αυτό ήταν και ένα από τα "λάθη" της δράστιδος που εντόπισαν οι διωκτικές αρχές, όπως και η χρήση της τηλεκάρτας, τόσο στην εταιρεία ραδιοταξί, όσο και σε ένα κηπουρό που χρειαζόταν για κάποιες εργασίες, κι έτσι έφτασαν ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψή της.


Η 35χρονη εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, ψυχρή και ψύχραιμη. Ο εισαγγελέας της απήγγειλε κατηγορίες για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.

Επίσης, όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει τι έχει πάθει η 34χρονη Ιωάννα, απάντησε πολύ ψυχρά και λακωνικά: "Ναι ξέρω τι έχει πάθει" και μάλιστα συμπλήρωσε ότι την είχε ενημερώσει μια ξαδέρφη της, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον άνδρα με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, τον απέκλεισε από το ενδεχόμενο οποιαδήποτε πράξη του να είχε σχέση με τη δική της δράση.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: οι Ρομά σε ξενοδοχείο... συντομα

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά