ροή ειδήσεων

Anex Tour: Ταξίδια σε Κρήτη και Ρόδο από την 1η Ιουλίου στη γερμανική αγορά



Με ταξίδια στην Κρήτη, Ρόδο, Μαγιόρκα και Φουερτεβεντούρα ξεκινά την 1η Ιουλίου το θερινό του πρόγραμμα στη γερμανική αγορά ο Anex Tour μαζί με το Bucher Reisen. Οι πτήσεις προς τους προορισμούς θα γίνονται από τις αεροπορικές εταιρείες Sun Express, Condor, Corendon, Eurowings και Sundair.

«Στην Ελλάδα, ξενοδοχεία και εστιατόρια άνοιξαν για εγχώριο τουρισμό τον Μάιο λόγω του πολύ χαμηλού αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού. Έτσι, οι Έλληνες είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι να προσφέρουν στους επισκέπτες μια ασφαλή και γεμάτη εμπειρία διακοπές », δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Anex Tour, Murat Kizilsac.

Ο ίδιος αναμένει διμερή ταξιδιωτική συμφωνία της Γερμανίας με την Τουρκία, τονίζοντας ότι η Τουρκία έχει πολύ χαμηλά ποσοστά του ιού στα μεσογειακά της θέρετρα, ενώ προσφέρει πολύ καλή ιατρική περίθαλψη με τα ξενοδοχεία να εφαρμόζουν υψηλού επιπέδου υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Όμιλος Anex ακυρώνει όλα τα ταξίδια με αναχώρηση έως τις 25 Ιουνίου 2020 για τις μάρκες των ταξιδιωτικών πρακτορείων του Anex, Bucher και Öger Tours. Επιπλέον, οι πελάτες που αναχωρούν από τις 26 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου μπορούν να κάνουν εκ νέου κράτηση ή να λάβουν βάουτστερ.

«Διατηρούμε το δικαίωμα να μην ακυρώσουμε ταξίδια από τις 26 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου, καθώς ορισμένοι προορισμοί ενδέχεται να ξεκινήσουν τη θερινή περίοδο νωρίτερα από την 1η Ιουλίου. Αυτό δεν μπορεί να προβλεφθεί αυτή τη στιγμή », ανέφερε ο Kizilsac.


TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *