επικαιρότητα

Καταγγελία του ΚΚΕ για απαράδεκτη συμπεριφορά του Β. Κικίλια κατά γιατρού«Αντί να ακούσει και να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκεί, αυτός επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο των γιατρών της Ένωσης Ιατρών Θεραπευτηρίου Λέρου», τονίζεται μεταξύ άλλων στην καταγγελία


Για «απαράδεκτη συμπεριφορά ενάντια στον πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Θεραπευτηρίου Λέρου» καταγγέλλει τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, η Τομεακή Επιτροπή Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, με αφορμή την επίσκεψη τις προηγούμενες ημέρες του υπουργού σε Πάτμο και Λέρο.

Στην καταγγελία αναφέρονται τα εξής:


«Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Πάτμο και Λέρο ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας. Κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στις δομές Υγείας αντί να ακούσει και να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκεί, αυτός επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο των γιατρών της Ένωσης Ιατρών Θεραπευτηρίου Λέρου που, ως όφειλε, προσπάθησε να του θέσει τα αιτήματα των υγειονομικών που βρίσκονται στα νησιά. Αιτήματα που είναι ανάγκη να αντιμετωπισθούν άμεσα για να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές από τις τεράστιες ελλείψεις και τον κίνδυνο έκθεσης στον κορονοϊό.

Αντί λοιπόν ο υπουργός να δώσει εξηγήσεις και απαντήσεις, κατέφυγε σε απαράδεκτες εκφράσεις ενάντια στον πρόεδρο των γιατρών όπως "εμείς θα τα πούμε έξω", "εσύ μου έκανες άσχημη εντύπωση από την αρχή γιατί μιλάς συνδικαλιστικά" κ.ά. Αυτή η συμπεριφορά του υπουργού προς στους γιατρούς συνδικαλιστές εκθέτει συνολικά την κυβέρνηση και δείχνει πόσο υποκριτικό ήταν το χειροκρότημά της για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής όσο και το ενδιαφέρον της για τους νησιώτες. Οι ευθύνες τόσο της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ για τα μεγάλα κενά στις δημόσιες δομές Υγείας των νησιών των Βορείων Δωδεκανήσων είναι τεράστιες.

Για αυτό είναι αναγκαίο τώρα οι νησιώτες να ενώσουν τις φωνές τους μαζί με τους υγειονομικούς και να διεκδικήσουν ένα σύγχρονο αποκλειστικά δημόσιο σύστημα Υγείας, ικανό να απαντήσει στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες της ζωής τους».

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά