ροή ειδήσεων

«Χαλαρώνουν» τα μέτρα στις οργανωμένες παραλίες: Επιτρέπεται από σήμερα αλκοόλ και μουσική



«Χαλαρώνουν» τα μέτρα στις παραλίες, καθώς όπως δήλωσε ο Νίκος Παπαθανάσης, από σήμερα επιτρέπεται η πώληση αλκοόλ από τα beach bars, ενώ θα μεταδίδεται και μουσική, κάτι που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρθηκε και στην επανεκκίνηση των καταστημάτων εστίασης, τονίζοντας ότι είναι βασικό τους μέλημα να τα καταφέρουν όλα τα μαγαζιά.

«Εκείνο που είπαμε είναι ότι ξεκίνησε διστακτικά η εστίαση και κερδίζει σιγά σιγά βηματισμό. Θα επιτρέψουμε να λειτουργήσουν οι εσωτερικοί χώροι και από εκεί και πέρα, ενώ μέχρι σήμερα είχαν μείνει κλειστά το 25% των καταστημάτων, σήμερα είναι το 15% και σύντομα θα λειτουργούν το 95%», δήλωσε αρχικά ο υφυπουργός στον Alpha.

«Όσον αφορά στους εσωτερικούς χώρους θα έχουμε μερικές αποκλίσεις από αυτές που ισχύουν, όμως δεν θα αλλάξουμε προς το παρόν τους κανόνες για τους εξωτερικούς χώρους. Το θέμα με το αλκοόλ στα beach bar λύθηκε χθες βράδυ και θα επιτρέπεται η πώλησή του, ενώ θα επιτραπεί και η μουσική. Για τη μουσική θα υπάρξει ανακοίνωση μαζί με τις αποφάσεις για τους εσωτερικούς μέσα στο επόμενο 48ωρο».

Για τον συνωστισμό στα καφέ και τα μπαρ: «Ισχύουν κανονικά τα μέτρα και όσοι δημιουργούν συνωστισμό κάνουν παράβαση. Εκεί έχουμε παρέμβει και θα κλείσουν κάποια από αυτά. Όσο για τα κέντρα διασκέδασης, πρόκειται για εσωτερικούς χώρους, και μπορεί να λειτουργήσουν και νωρίτερα. Δεν θα είναι τα μπουζούκια όπως τα γνωρίζαμε».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *