επικαιρότητα

Δύο νέα ΚΕΠ στο νησί της ΡόδουΣτην ίδρυση δύο νέων ΚΕΠ στη συνοικία του Άη Γιάννη και στη Λίνδο πρόκειται να προχωρήσει ο Δήμος Ρόδου, καθώς υπεγράφη η σχετική απόφαση και οδεύει στο Εθνικό Τυπογραφείο για να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ. Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Καμπούρη, τα νέα ΚΕΠ θα λειτουργήσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα και θα εξυπηρετήσουν περιοχές με μεγάλο πληθυσμό, που μέχρι τώρα έμεναν ακάλυπτες. Το ΚΕΠ του Άη Γιάννη θα στεγαστεί στο ακίνητο του δημοτικού ιατρείου και της Λίνδου στο δημοτικό κατάστημα.
Επίσης ο αντιδήμαρχος υπενθύμισε ότι όλοι οι πολίτες που χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες, μπορούν μέσω του προγράμματος «Τηλεδήμος» να εκδίδουν όλα τα πιστοποιητικά του Ληξιαρχείου και του Δημοτολογίου καθώς και να πληρώνουν οφειλές τους προς τον Δήμο από τον υπολογιστή τους, χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη τους στις δημοτικές υπηρεσίες.

ερτ

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά