επικαιρότητα

Βραδυφλεγής υγειονομική βόμβα η δομή των μεταναστών στα πρώην σφαγεία στην Ρόδο… δείτε φωτόΥγειονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί είναι πλέον η άτυπη δομή μεταναστών στην είσοδο του λιμανιού στα πρώην σφαγεία.

Μετά από καταγγελίες συμπολιτών μας είχαμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέσα στην δομή και έξω από αυτήν και να αντικρίσουμε τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αλλά δεν είναι μέρος αυτό για να ζουν άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Το θέμα είναι ότι έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να είχαν μεταφερθεί άλλου και σε μέρος που να είναι σωστό από την άποψη βιωσιμότητας . Στην περιοχή και ειδικά στην πίσω πλευρά του κτηρίου ,πλέον, πάει να εξελιχθεί ή αν θέλετε μεταλλαχτεί σε καταυλισμό τσιγγάνων μιας και κινούνται με τον ίδιο τρόπο δημιουργώντας με ότι βρουν μικρές παράγκες. Στο νησί που θέλει να λέγεται τουριστικό γιατί αυτός είναι ο πρωτογενής τομέας της οικονομίας του απαγορεύεται να υπάρχει στην βιτρίνα του αυτό το αίσχος. Φυσικά και δεν τα βάζουμε με τους ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν ερχόμενοι από μέρη που για τον ένα ή άλλο λόγο έπρεπε να μεταναστεύσουν. Ωστόσο βοηθώντας για καλύτερη ζωή βοηθάμε και τον τόπο μας να παραμείνει σοβαρός τουριστικός προορισμός.

Εννοείται ότι μπορεί να βρεθούν κάποιοι λαϊκίζοντας και να πουν ότι και Έλληνες υπάρχουν στην Ρόδο που είναι άστεγοι . Συμφωνούμε ότι και αυτοί πρέπει να μπουν σε δομή αστέγων, ωστόσο αυτό δεν μειώνει την επιτακτική ανάγκη να μεταφερθούν οι πρόσφυγες σε διαφορετικό σημείο από το συγκεκριμένο. Στην άλλη περίπτωση επειδή δεν υπάρχει δομή μεταναστών επίσημη , θα μπορούσαν να τους μεταφέρουν στην Αθήνα ή σε άλλο μέρος με καλύτερες συνθήκες .

Κάντε κάτι γρήγορα γιατί αυτή η βόμβα όταν σκάσει θα ψάχνετε να αναζητήσετε ευθύνες τις οποίες στην ουσία θα είστε εσείς υπεύθυνοι για όσα συμβούν.

in12.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Ο δήμος έχει ξηλώσει ολλα τα παγκακια στην πόλη της Ρόδου. ο κ Καμπουράκης αντί να κοιτάξει να φτιάξει την πόλη δρόμους, φωτα, πλατείες συμανση. Απλως καταστρεφει. τωρα που τον έκαναν δήμαρχο ένα σύνολο πολιτών δεν τον βλέπω καθόλου έξω σε γειτονιές όπως έκανε. να μας πει τι μάρκα κόλλα έχει η καρέκλα του κ δεν μπορεί να σηκωθεί. Ευχαριστώ! Ο ξυλουργός.

M M S

M M S