επικαιρότητα

Καλεί το λαό του νησιού σε επαγρύπνηση για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

ΡΟΔΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣΤην ανησυχία της για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στα ελληνοτουρκικά, που επιβεβαιώνουν με τον πιο προφανή τρόπο ότι η πολιτική της εμπλοκής στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, που ακολουθούν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, οξύνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και βάζει σε τεράστιο κίνδυνο το λαό μας, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ροδιακή Επιτροπή Ειρήνης.

Ειδικά αναφέρεται στο νέο βήμα κλιμάκωσης, με τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Τουρκίας των αιτημάτων της κρατικής τουρκικής εταιρείας πετρελαίου για να πραγματοποιήσει έρευνες σε περιοχές εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας, οι οποίες βρίσκονται στο όριο των 6 ναυτικών μιλίων από τις ακτές των ελληνικών νησιών και συγκεκριμένα βορειανατολικά της Ρόδου, ανατολικά της Ρόδου, ανατολικά της Καρπάθου, νοτιοανατολικά της Καρπάθου, ανατολικά της Κρήτης και νοτιοανατολικά της Κρήτης.

Η Ροδιακή Επιτροπή Ειρήνης καλεί το λαό να επαγρυπνεί και να δυναμώσει τον αγώνα για:


Τη μη αλλαγή των συνόρων.


Την αποχώρηση από όλες τις ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό.


Το κλείσιμο της βάσης της Σούδας και των άλλων αμερικανικών βάσεων.


Την αποτροπή χρήσης του αεροδρομίου και του λιμανιού της Ρόδου για τη διευκόλυνση των ιμπεριαλιστικών σχεδίων.


Την ακύρωση της συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας για το Προσφυγικό, τον απεγκλωβισμό των προσφύγων από τα νησιά και τη μετάβαση τους στις χώρες προορισμού τους.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά