επικαιρότητα

Mπαράζ απολύσεων σε ξενοδοχειακές μονάδες...


Το μπαράζ απολύσεων σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό - Τουρισμό, λίγες μέρες μετά την ανάδειξη των μεθοδεύσεων για μαζικές απολύσεις στο Πόρτο Καρράς.

«Δυστυχώς όλα αυτά που είχαμε πει τόσο καιρό για μπαράζ απολύσεων στον κλάδο μας επαληθεύονται από την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των ξενοδοχείων. Έχουμε μέρες τώρα αναδείξει το πρόβλημα στο Porto Carras, από το πρωί όμως γινόμαστε δέκτες καταγγελιών για απολύσεις του συνόλου του προσωπικού σε ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας στην Αθήνα» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, αναφέροντας στη συνέχεια συγκεκριμένα ότι:

Στο ξενοδοχείο Golden Sun Hotel που βρίσκεται επί των οδών Λεωφόρος Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά και Πλατεία Κρήτης στην Γλυφάδα έχουν απολυθεί ήδη 10 συνάδελφοι από τους 20 συνολικά που δουλεύουν και
Στο ξενοδοχείο IBIS STYLES ATHENS ROUTES Λ. Βουλιαγμένης 109, όπου σ’ αυτό το ξενοδοχείο απολύθηκε το σύνολο του προσωπικού.
Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές μέρες, ο πρόεδρος της ΠΟΕΕΤ κατήγγειλε τη μεθόδευση της νέας ιδιοκτησίας του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Πόρτο Καρράς να απολύσει το σύνολο του προσωπικού του και μάλιστα με υπεύθυνη δήλωση του εργαζομένου ότι την επιθυμεί. Παράλληλα, κατήγγειλε την στάση του επιχειρησιακού σωματείου που συναινεί και ενισχύει την εργοδοτική πρακτική.

thepressproject.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά