επικαιρότητα

Tablets σε Γυμνάσια και Λύκεια προσφέρει ο Δήμος Ρόδου134 tablets για τις ανάγκες οικονομικά αδύναμων μαθητών, παραδόθηκαν χθες σε διευθυντές γυμνασίων και λυκείων της Ρόδου από τον δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη, παρουσία του αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη του πρόεδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Σάββα Χριστοδούλου, του εντεταλμένου Θανάση Στάμου και της αντιπρόεδρου της Επιτροπής Κικής Αποστολίδη- Πάττα.
«Στηρίζουμε τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και τα παιδιά τους αδυνατούν να παρακολουθήσουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Από τον Σεπτέμβριο με το ξεκίνημα της νέας σχολικής περιόδου, θα χορηγήσουμε στα σχολεία της Ρόδου και άλλους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες που υπάρχουν» τόνισε ο δήμαρχος που ζήτησε από τους διευθυντές των σχολείων να στηρίξουν όσο μπορούν τους μαθητές τους σ αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

ερτ

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά