ροή ειδήσεων

Με ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα η κυκλοφορία στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου



Κυκλοφορούν από χθες τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Το σχέδιο συντάχθηκε μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και του αρμοδίου Αντιδημάρχου Στέφανου Δράκου, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών Ρόδου «Δ.Ε.Σ. ΡΟΔΑ» για την εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου εντός της Μεσαιωνικής πόλης Ρόδου».
Κάτοικοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και επισκέπτες της Μεσαιωνικής πόλης, εξυπηρετούνται πλέον από τις 9 το πρωί έως και τις 12 τα μεσάνυχτα με ηλεκτροκίνητα οχήματα της Δ.Ε.Σ. ΡΟΔΑ, τα οποία θα εκτελούν δρομολόγια σε πέντε (5) προκαθορισμένες διαδρομές εντός της Μεσαιωνικής πόλης.


Κάτοικοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και επισκέπτες της Μεσαιωνικής πόλης, εξυπηρετούνται επίσης από τις 9 το πρωί έως και τις 12 τα μεσάνυχτα με λεωφορείο της Δ.Ε.Σ. ΡΟΔΑ, για τη μετακίνησή τους από το λιμάνι της Ακαντιάς έως τη Μεσαιωνική πόλη και αντίστροφα. Η διαδρομή που ακολουθείται είναι: Λιμάνι Ακαντιάς, Τάφρος, Θαλασσινή Πύλη, πλατεία Σύμης και αντίστροφα.

ert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *