επικαιρότητα

Με ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα η κυκλοφορία στην Μεσαιωνική Πόλη της ΡόδουΚυκλοφορούν από χθες τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Το σχέδιο συντάχθηκε μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και του αρμοδίου Αντιδημάρχου Στέφανου Δράκου, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών Ρόδου «Δ.Ε.Σ. ΡΟΔΑ» για την εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου εντός της Μεσαιωνικής πόλης Ρόδου».
Κάτοικοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και επισκέπτες της Μεσαιωνικής πόλης, εξυπηρετούνται πλέον από τις 9 το πρωί έως και τις 12 τα μεσάνυχτα με ηλεκτροκίνητα οχήματα της Δ.Ε.Σ. ΡΟΔΑ, τα οποία θα εκτελούν δρομολόγια σε πέντε (5) προκαθορισμένες διαδρομές εντός της Μεσαιωνικής πόλης.


Κάτοικοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και επισκέπτες της Μεσαιωνικής πόλης, εξυπηρετούνται επίσης από τις 9 το πρωί έως και τις 12 τα μεσάνυχτα με λεωφορείο της Δ.Ε.Σ. ΡΟΔΑ, για τη μετακίνησή τους από το λιμάνι της Ακαντιάς έως τη Μεσαιωνική πόλη και αντίστροφα. Η διαδρομή που ακολουθείται είναι: Λιμάνι Ακαντιάς, Τάφρος, Θαλασσινή Πύλη, πλατεία Σύμης και αντίστροφα.

ert

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: οι Ρομά σε ξενοδοχείο... συντομα

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά