ροή ειδήσεων

Ρόδος: πρόταση γάμου με φορτηγά!



Γάμο με φορτηγά έχουμε δει, βάφτιση με φορτηγά το ίδιο, πρόταση γάμου με φορτηγά όμως για πρώτη φορά και μας άρεσε πολύ!

Την ιδέα αυτή είχε ο αυτοκινητιστής Θωμάς Ανδρίκος από τη Ρόδο, ο οποίος έκανε την πιο ευχάριστη έκπληξη στην αρραβωνιαστικιά του και μέλλουσα γυναίκα του. O Θωμάς σκέφτηκε να πρωτοτυπήσει και να κάνει μια ξεχωριστή πρόταση η οποία ήταν ονειρική. Για να το καταφέρει επιστράτευσε τα τρία τρακτόρια του και τους οδηγούς οι οποίοι ήταν εχέμυθοι και δεν μαρτύρησαν σε κανέναν τις προθέσεις του.

Έτσι λοιπόν όταν το Σάββατο 30 Μαΐου το ζευγάρι έκανε την καθιερωμένη του βόλτα στην τοποθεσία λιμανάκι της Ρόδου, ξαφνικά η Παναγιώτα Διδίτση έζησε κάτι αξέχαστο και συναρπαστικό. Τα τρία τρακτόρια εμφανίστηκαν μπροστά στο ζευγάρι και στην μπροστινή τους πλευρά υπήρχαν επιγραφές που έγραφαν, «Θέλεις να με παντρευτείς;».

Η νύφη έπαθε αρχικά ένα ευχάριστο σοκ και φυσικά είπε το μεγάλο ναι. Στο γάμο είμαστε βέβαιοι ότι η Ρόδος θα κατακλυστεί από φορτηγά για να τιμήσουν τους νιόπαντρους. Η ώρα η καλή να ευχηθούμε!



troxoikaitir.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *