επικαιρότητα

Ποδηλατικός αγώνας την Κυριακή στη ΡόδοΌμορφες ποδηλατικές εικόνες περιμένουν τους Ροδίτες στο χώρο του αθλητισμού μετά την καραντίνα για τον κορονοιό.
Ο Π.Ο.Ρ ‘’Ροδήλιος‘’ και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 Διασυλλογικό αγώνα δρόμου τύπου Criterium στην πόλη της Ρόδου, στη διαδρομή του Περιφερειακού δρόμου στο Ζέφυρο (κυκλική διαδρομή μήκους 2,00 χλμ), με επωνυμία «Rhodes Cycling Challenge». Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ και είναι ο πρώτος που πραγματοποιείται μετά την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού.
Το ποδηλατικό ραντεβού θα γίνει για τις κατηγορίες: ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΜΙΝΙ (ΜΙΚΡΑ και ΜΕΓΑΛΑ).
Το πρόγραμμα των αγώνων θα οριστικοποιηθεί μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής, και θα αποσταλεί ηλεκτρονικά, στις συμμετέχουσες ομάδες .
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες, που ανήκουν σε σωματεία της δύναμης της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο για το 2020.

ert

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: οι Ρομά σε ξενοδοχείο... συντομα

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά