επικαιρότητα

Πέντε συλλήψεις για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων σε Ρόδο, Σαντορίνη και ΜύκονοΕιδικότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, δυο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 20 και 25 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου και δελτίου ταυτότητας με στοιχεία τρίτου προσώπου, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γαλλία και την Ιταλία.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 18 και 32 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, χειροπέδες περάστηκαν σε έναν 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέβη στον διεθνή Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση, πλαστών δελτίου ταυτότητας επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Έχει γίνει καμια μελέτη για ποιον λόγο 90%+ των οδηγών δεν ξέρουν ή αδιαφορούν για το πώς να πάρουν σωστά μια απλή αριστερή στροφή σε διασταύρωση στη Ρόδο;

M M S

M M S