ροή ειδήσεων

Στέφανος Χίος: Με απειλούσαν για την αποκαλυπτική μου δημοσιογραφία


Στους αστυνομικούς κατέθεσε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος, για την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε


Την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έδωσε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος, μετά την επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Ο Στέφανος Χίος, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, κατέθεσε στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση τα δραματικά λεπτά που βίωσε όταν είδε τον έναν δράστη που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά να πλησιάζει το αυτοκίνητό του. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο Στέφανος Χίος, ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του, στο λαιμό και στα πλευρά ενώ άλλες δύο σφαίρες «καρφώθηκαν» στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αντίδρασή του ήταν άμεση, αφού άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του, καταφέρνοντας να χτυπήσει το όπλο, το οποίο και μπλόκαρε.
«Δεχόμουν απειλές»

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο Στέφανος Χίος ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές, ενώ σε ερώτηση που δέχθηκε για το τι μπορεί να οδήγησε κάποιον στο να θέλει να τον σκοτώσει, τόνισε ότι ευθύνεται η αποκαλυπτική δημοσιογραφία και τα ρεπορτάζ του. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης να είχε σιγαστήρα, καθώς - μέχρι τώρα τουλάχιστον - δεν υπάρχει μάρτυρας που να επιβεβαιώνει ότι άκουσε πυροβολισμούς τα ξημερώματα της 27ης Ιουλίου έξω από την πολυκατοικία που διαμένει ο δημοσιογράφος.

Οι αστυνομικοί, πάντως, έχουν περισυλλέξει δύο κάλυκες από το σημείο της επίθεσης που εξετάζονται και θεωρούν ότι το πυροβόλο όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν των 9mm. Επίσης, έχουν βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα της οικίας του θύματος αλλά και από άλλες κάμερες της περιοχής, το οποίο εξετάζουν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *