επικαιρότητα

Μ. Ζορμπίδης : Να αναρωτηθείτε γιατί οι Θεσσαλονικείς δεν προτιμούν για τις διακοπές τους τη Ρόδο και τα άλλα νησιάΤους λόγους για τους οποίους ο Οργανισμός Ζορμπίδης δεν πραγματοποιεί εκδρομές προς την Κωνσταντινούπολη εξήγησε μιλώντας στο Notos News και την «Απογευματινή Ενημέρωση» ο πρόεδρος του κ. Μιχάλης Ζορμπίδης.

Ο κ. Ζορμπίδης όμως αναφέρθηκε και στην έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά βορειοελλαδιτών να επισκεφθούν τα Δωδεκάνησα.

«Δεν μπορεί να συνυπάρξει Αγία Σοφία και Τζαμί. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να μην κάνουμε εκδρομές στην Κωνσταντινούπολή. Αν δεν αλλάξουν τα γεγονότα δεν μπορούμε και εμείς να αλλάξουμε την απόφαση μας Δεν μπορούμε να πάμε να δούμε ένα μουσείο που έχει γίνει τζαμί. Εμείς πηγαίναμε να δούμε την Αγία Σοφία με τη μορφή που είχε και άλλα μνημεία που όμως δεν είναι τζαμιά», δήλωσε ο κ. Ζορμπίδης.

Σε ερώτηση αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο για την συγκεκριμένη εκδρομή ο κ. Ζορμπίδης δήλωσε:

«Τώρα και τα σύνορα είναι κλειστά και δεν πάμε εκεί. Αν εξομαλυνθεί η κατάσταση και γίνει όπως παλαιότερα θα επανέλθουμε . Αν βελτιωθεί η κατάσταση θα επισκέπτεται την πόλη πολύς κόσμος. Εμείς πάντως δεν θα πηγαίνουμε. Το βλέπω το θέμα από ηθικής απόψεως. Εγώ έχω μάθει να βλέπω την Αγία Σοφία σαν μουσείο και όχι σαν Τζαμί. Δεν είναι μόνο το κέρδος».

Σε ερώτηση σχετικά με τις εκδρομές προς τη Ρόδο με δεδομένο ότι κάποτε ένα από τα βασικά αντικείμενα του οργανισμού για την περιοχή μας ήταν οι μαθητικές εκδρομές ο κ. Ζορμπίδης δήλωσε:

«Γιατί οι Θεσσαλονικείς δεν πολυθέλουν τη Ρόδο; Αυτό να αναλύσουν το δήμαρχος της Ρόδου και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου . Γιατί ο κόσμος από τη Βόρεια Ελλάδα αποφεύγει τα νησιά. Ποιοι είναι οι λόγοι που δεν έχει ζήτηση η Ρόδος; Γιατί όλοι ζητούν το Καστελόριζο;»

Ο κ. Ζορμπίδης τόνισε πως δεν μπορούν να γεμίσουν οι αεροπορικές θέσεις που έχει κρατήσει για τη Ροδο γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

«Γιατί δεν θέλουν να έρθουν στη Ρόδο. Αν περιμένετε από τους ξένους τουρίστες ελάχιστοι θα έρθουν. Ανησυχώ για το νησί σας γιατί το αγαπώ» , τόνισε.

notosmedia

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Γεια σας λεγομε Μιχαηλ Λαμπρου μενω στους αγίους αποστόλους, ένας συμπολίτης μας έχει ανάγκη απο βοηθεια ειναι σαι πολλη ασχημη κατάσταση κ οικονομική κ χρειαζεται γιατρό παθολόγο κ οφθαλμίατρο διότι έχει πρόβλημά στο 1 μάτι έχει φλεγμονή κ στα πόδια έχει αίματα στα νύχια είναι κ τα 2 πόδια του πρισμενα ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΡΔΙΑ. Μένει στους Άγιους αποστόλους οδός γαριφαλιάς πίσω από την κεραία του ράδιο ταξί. Εγώ προσωπικά του βάζω φάρμακα στο μάτι εδώ κ 2-3 μήνες αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα . σας παρακαλάω κάντε κάτι ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά