επικαιρότητα

Νεολαία οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΡόδοΠραγματοποιήθηκε η ιδρυτική συνέλευση της οργάνωσης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Ρόδο. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε μια περίοδο όξυνσης των ακραίων συντηρητικών πολιτικών που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι αναγκαίο να οργανώσουμε τον αγώνα των νέων για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. Οφείλουμε να παλέψουμε συντεταγμένα, με σχέδιο και όραμα διαμόρφωσης μιας πραγματικότητας που δεν θα βασίζεται στο φόβο και την ανασφάλεια. Μιας πραγματικότητας που δεν θα χωρά τον σκοταδισμό, την μισαλλοδοξία, την ξενοφοβία και την ακροδεξιά».
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση μεταξύ άλλων: «Να μην επιτρέψουμε την διάλυση της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, να πρωτοστατήσουμε στην ανασυγκρότηση του φοιτητικού κινήματος και των δομών του (…) Να είμαστε δίπλα στους κατατρεγμένους από τους πολέμους και την φτώχεια, δείχνοντας ότι η Ελλάδα και η γενιά μας έχουν κεντρική αξία τους την αλληλεγγύη και την φιλοξενία (…) Είναι χρέος της δικής μας γενιάς να παλέψουμε, για να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσής μας, να διευρύνουμε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας, να ονειρευτούμε και να αγωνιστούμε με τους ανθρώπους της γενιάς μας, ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας στο μπόι των ονείρων και των αναγκών μας, που θα έχει ως στόχο την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο».

ερτ

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά