ροή ειδήσεων

Σύσκεψη ενεργών πολιτών στο Πολιτισμικό Μέλαθρο Ρόδου


Αναγνώστης: Αγαπητοί φίλοι και φίλες. 
Επειδή οι λαθροεισβολείς ισλαμοτζιχαντιστές (ζωντανές σφαίρες του Ερντογάν) έρχονται πλέον και στο νησί μας ελεύθερα και κινδυνεύουμε όχι μόνο από ασθένειες (όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Κρεμαστής), αλλά και για τη ζωή και την περιουσία μας, και επειδή η κεντρική διοίκηση της χώρας (συνεπικουρούμενη από την τοπική αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού) συνεχίζει την πολιτική του προκατόχου της (με μόνη εξαίρεση τον Έβρο). 
Και επειδή οι Ταγοί της Πολιτείας και Εκκλησίας εφάνησαν χλιαροί και ανούσιοι στη βεβήλωση του Ναού της του Θεού Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, σας καλώ για μία σύσκεψη στο Πολιτισμικό Μέλαθρο Ρόδου την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 και ώρα 11πμ για μία σύσκεψη επί του πρακτέου και των κινήσεων μας ως ενεργών πολιτών. Τηλ. επικ. 6934897836 . 
Παρακαλούμε προωθήστε το σε δικούς σας φίλους ή ομάδες. Ευχαριστούμε.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/7/20 17:18

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΟΥΡΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ 1000 ΑΔΑ ΑΤΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ!ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ...ΝΕΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ???ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/20 10:33

    Ελατε εσεις και μην φοβαστε τους Τουρκους!!Ο Κατσουρης δεν κολωνει!!Ειναο ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ των εχθρων της Ελλαδας,και αυτο το ξερουν οι Τουρκοι και οσο ζει δεν διεκδικουν την Ροδο!Αν τολμησουν θα βρουν απεναντι τον συγχρονο ηρωα ΣΠΥΡΟ ΚΑΤΣΟΥΡΗ,και θα λαβουν μαθηματα αυταπαρνησης και ηρωισμου!!!ΖΗΤΩ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΡΟΔΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/20 10:01

    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΟΓΔΟΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΙΣΑΞΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/7/20 17:22

    TO MELATHRON TOY KIRIOY KATSOYRI DEN MPOREI NA SIGRITHI ME TON KOLOSSO!!EINE POLY ANOTERO KE APO TIN AKROPOLI KE TON PARTHENONA KE EMEIS OI OMOGENEIS TIS AYSTRALIAS EIMASTE PERHFANOI KAI META THN LHXI THS PANDIMIAS THA NAYLOSOYME AEROPLANO GIA NA ELTHOUME ELLADA NA DOYME AYTO TO THAVMA!!!MPRAVO SPIRO KATSOYRI AXIO TEKNO THS ELLADAS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/7/20 21:27

    Και στην Αμερικη πριν λιγες μερες η τηλεοραση επαιξε ενα αφιερωμα 2 ωρων,για το μελαθρο του κ,ΚΑΤΣΟΥΡΗ και μιλησαν γι αυτο διαπρεπεις αμερικανοι επιστημονες,καθως και ο Αρχιεπισκοπος Αμερικης και η ομογενεια αποφασισε ομοφωνα την οικονομικη υποστηριξη,για τα επομενα 30 χρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/8/20 13:58

    ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΗ!!!ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ???ΚΑΙ Η ΟΥΝΕΣΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΩΣ ΑΞΙΟΝ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *