ροή ειδήσεων

Στο ξενοδοχείο Covid με επιθυμία του, το ζεύγος ομογενών από την Κάρπαθο



Παραμένουν σε καραντίνα στο ξενοδοχείο


Στο ξενοδοχείο Covid στη Χερσόνησο μεταφέρθηκε με δική του επιθυμία το ζεύγος ομογενών που νοσηλευόταν με κορωνοϊο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Το ζεύγος δεν έχει συμπτώματα αλλά το τελευταίο τεστ έδειξε ότι παραμένει θετικό στον ιό, με αποτέλεσμα από κοινού να ζητήσουν να πάρουν εξιτήριο και να φιλοξενηθούν στην ξενοδοχειακή μονάδα όπου παραμένουν σε καραντίνα.


Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζελείου Κώστα Τερζάκη που μίλησε στο neakriti.gr «το τελευταίο τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν στις 8/7 έδειξε ότι είναι θετικοί στον ιό. Οι ίδιοι όμως θέλησαν να φύγουν από το νοσοκομείο και έτσι επικοινωνήσαμε με τον ΕΟΔΥ. Στη συνέχεια τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο Covid».

Μάλιστα επειδή είναι και Αμερικανοί πολίτες ενδιαφέρον έδειξε και η αμερικανική πρεσβεία που επικοινώνησε με τη διοίκηση του Βενιζελείου.

Μεταφέρθηκε από την Κάρπαθο στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται πως Ο 74χρονος είχε ταξιδέψει από την Αμερική στην Κάρπαθο και λίγο αργότερα παρουσίασε τα ύποπτα συμπτώματα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές για τη μεταφορά με ειδική κάψουλα από το νησί της Δωδεκανήσου στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Κρήτης. Ακολούθησε και σύζυγός του η οποία διεγνώσθη θετική στον κορωνοϊό, στο πλαίσιο της ιχνηλάτισης των επαφών του 74χρονου.

Και οι δύο νοσηλεύονταν σε καλή κατάσταση σε κοινό δωμάτιο Βενιζέλειο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *