επικαιρότητα

Δημοσίευμα-σοκ: ''Τουρκική εταιρεία θα προμηθεύσει με drone τις Ελληνικές ΕΔ!Θα απαντήσει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας;


Eδώ και λίγα λεπτά έχουμε χάσει την ''γη κάτω από τα πόδια μας'' και θέλουμε να πιστεύουμε πως πρόκειται για ένα ψέμα.


Σύμφωνα με τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της ''γειτονικής'' χώρας, ''οι Ελληνικές ΕΔ θα παραλάβουν 50 drone από τουρκική ιδιωτική εταιρεία!''
Αναλυτικά:

''Ο Remuva Başbuğ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της αμυντικής βιομηχανίας Assuva, δήλωσε ότι ετοιμάζεται να πουλήσει drone υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα.


Πριν λίγο καιρό υπογράψαμε συμφωνία με το Υπουργείο Άμυνας της Ελλάδας. Η Αθήνα θα παραλάβει 50 drone. Tα δύο πρώτα drone που στείλαμε δοκιμάστηκαν με επιτυχία από τις Ελληνικές ΕΔ.

Τα συγκεκριμένα drone έχουν ως κύρια αποστολή τους, τους τομείς της έρευνας και διάσωσης αεροσκαφών, την ανίχνευση υπόγειων αποθηκών, την αναζήτηση ζωντανών ή άψυχων σωμάτων που βρίσκονται στο δάσος.''

Ισχύει αυτό που δημοσιεύουν οι Τούρκοι; Με μία μικρή έρευνα που έκανε το Πενταπόσταγμα, πράγματι, αυτή η εταιρεία και υφίσταται και διατηρεί φυσικά δικό της site και σελίδα στο facebook.

Μάλιστα στο facebook διαφημίζουν και το εν λόγω δημοσίευμα όπως μπορείτε να δείτε και εδώ.

Εμείς δεν θα προχωρήσουμε ακόμα σε κάποια σκληρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης. Θέλουμε μία απλή επιβεβαίωση. Ισχύει, ή όχι το εν λόγω δημοσίευμα;

Ως γνωστόν οι Τούρκοι κάνουν προπαγάνδα συνεχώς, όμως μας προβλημάτισε το γεγονός ότι η ίδια η εταιρεία διαφημίζει την συμφωνία.

Ακόμα και να είναι τα καλύτερα drone της αγοράς, πρόκειται για ένα τεράστιο ατόπημα. Η συγκεκριμένη εταιρεία πράγματι είναι ιδιωτική και δεν έχει σχέση με το τουρκικό κράτος, δηλαδή δεν το προμηθεύει με κάποιο σύστημα μέχρι στιγμής, καθώς ως γνωστός η Aselsan και η Bayraktar είναι οι κύριοι παίχτες της αγοράς στην αμυντική βιομηχανία της χώρας.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Ο δήμος έχει ξηλώσει ολλα τα παγκακια στην πόλη της Ρόδου. ο κ Καμπουράκης αντί να κοιτάξει να φτιάξει την πόλη δρόμους, φωτα, πλατείες συμανση. Απλως καταστρεφει. τωρα που τον έκαναν δήμαρχο ένα σύνολο πολιτών δεν τον βλέπω καθόλου έξω σε γειτονιές όπως έκανε. να μας πει τι μάρκα κόλλα έχει η καρέκλα του κ δεν μπορεί να σηκωθεί. Ευχαριστώ! Ο ξυλουργός.

M M S

M M S