επικαιρότητα

Wind: Πρόβλημα με τα data- ίντερνετ στα κινητάΗ Wind αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και πολλοί καταναλωτές έχουν εκφράσει τα παράπονα τους στο Twitter.

Η Wind αντιμετωπίζει πρόβλημα με το δίκτυο της και οι συνδρομητές δεν έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του κινητού τους. Όπως είναι λογικό οι καταναλωτές προσπαθούν να μάθουν για ποιον λόγο έχει γίνει αυτό το μπέρδεμα.

Πάντως δεν είναι από τις αναξιόπιστες εταιρείες, ωστόσο το τεχνικό πρόβλημα έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους χρήστες.

Όπως είναι φυσικό πρόβλημα έχει και το τηλεφωνικό κέντρο, μιας και οι περισσότεροι συνδρομητές θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει.

Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ακόμα δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση, για να ενημερώσει τους συνδρομητές της περί τίνος πρόκειται.

Σε ηχογραφημένο μήνυμα η εταιρεία ενημερώνει τους χρήστες της για το πρόβλημα που έχει προκύψει και πως εργάζεται για την ταχύτερη αποκατάσταση του.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Έχει γίνει καμια μελέτη για ποιον λόγο 90%+ των οδηγών δεν ξέρουν ή αδιαφορούν για το πώς να πάρουν σωστά μια απλή αριστερή στροφή σε διασταύρωση στη Ρόδο;

M M S

M M S