επικαιρότητα

ΔΥΟ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Το πρώτο κρούσμα είχε διαπιστωθεί χθες σε εργαζόμενο του δήμου Ρόδου ο οποίος είχε μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για τον γάμο στους Αμπελόκηπους.

Δύο είναι τελικά τα κρούσματα κορωνοϊού στο νησί της Ρόδου που σχετίζονται με τον γάμο στη Θεσσαλονίκη που αποδείχθηκε εστία μετάδοσης της νόσου Covid-19.

Όπως είχε γίνει γνωστό χθες από τοπικά μέσα, το πρώτο κρούσμα είχε διαπιστωθεί χθες σε υπάλληλο του δήμου Ρόδου, ενώ ιχνηλατήθηκε ήδη το περιβάλλον και οι συναντήσεις του συγκεκριμένου, που ήρθαν σε επαφή μαζί του (ακόμα και με απλή χειραψία), αλλά συστήθηκε σε όλους αυτούς (με εντολή της διευθύντριας της υπηρεσίας και των υγειονομικών αρχών) να τεθούν σε 10ήμερο κατ' οίκον περιορισμό και να θερμομετρώνται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν δόθηκαν οδηγίες για λήψη αυστηρότερων μέτρων.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΤΕΒΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ . ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΞΕΡΩ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΆΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ
ΑΓΓΙΖΕΙ

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά