ροή ειδήσεων

Οι Τούρκοι φορτώνουν με την απειλή όπλων πρόσφυγες στις βάρκες για να τους στείλουν στην Ελλάδα!

Βίντεο γκρεμίζει τα ψέματα Τούρκων και Γερμανών



Μόλις προχθές η Γερμανία κατηγόρησε επίσημα την Ελλάδα για παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών, υιοθετώντας πλήρως την τουρκική προπαγάνδα. Την ίδια στιγμή, η Τουρκία με πρωτοφανή τρόπο επιχείρησε απόβαση τεσσάρων σκαφών με δήθεν πρόσφυγες, στην Ρόδο. Σύμφωνα πάντα με τα ίδια τούρκικα μέσα, το ένα σκάφος βυθίστηκε μετά από εμπλοκή με το ελληνικό λιμενικό και τραυματίστηκε σοβαρά τούρκος υπήκοος!

Πως μπορεί τούρκος υπήκοος να θεωρείται «πρόσφυγας«, αυτό είναι κάτι που μόνο η Γερμανία το ξέρει. Το βίντεο που ήλθε στη δημοσιότητα όμως, καταρρίπτει τα ψέματα των Τούρκων που υιοθετούν προκλητικά οι Γερμανοί, αφού αποκαλύπτει το πως ακριβώς γεμίζουν οι βάρκες με τους πρόσφυγες.

Στο βίντεο φαίνονται πάνοπλοί άντρες της τουρκικής αστυνομίας, να βγάζουν διά της βίας γυναίκες και παιδιά από λεωφορείο, για να τους φορτώσουν σε βάρκες και να τους περάσουν στην Ελλάδα! Οι πρόσφυγες αντιδρούν σφόδρα, λέγοντας ότι δεν θέλουν να πάνε στην Ελλάδα! Τότε οι τούρκοι αστυνομικοί αρχίζουν και τους χτυπούν, βγάζουν τα όπλα τους και τους βγάζουν έξω από το λεωφορείο διά της βίας.

Το βίντεο είναι με αγγλικούς υπότιτλους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *