ροή ειδήσεων

Ρόδος: Διπλό “χτύπημα” με Μποάσο και Βογιατζή



Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τη Ρόδο, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Αργεντίνου μέσου Φεντερίκο Ερνάν Μποάσο (φωτ.) και του 24χρονου Βασίλη Βογιατζή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Ρόδος ανακοινώνει τον ποδοσφαιριστή Federico Hernan Boasso από την Αργεντινή. Εχει γεννηθεί στις 16/9/1995. Έχει αγωνιστεί στη Nacional Potosi της Βολιβίας, Union Sunchales και CA COLON. Παίζει στις θέσεις «8» και «10». Ο Federico ήρθε σήμερα στη Ρόδο και εντάσσεται κανονικά στις προπονήσεις της νέας του ομάδας. Η διοίκηση εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή χρονιά και επιτυχίες με την νέα του ομάδα με έναν μεγάλο νέο τίτλο.

Η Ρόδος ανακοινώνει και την απόκτηση ενός ακόμη αθλητή. Πρόκειται για τον Βασίλη Βογιατζή, που γεννήθηκε στις 10/1/96 στο Ηράκλειο. Έχει αγωνιστεί σε ΟΦ Ιεράπετρας, Εργοτέλη και στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ο Βασίλης Βογιατζής είχε υπογράψει στον Πανιώνιο αλλά τελικά αποχώρησε λόγω προβλημάτων και από σήμερα είναι παίκτης της Ρόδου. Η διοίκηση εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να προσφέρει με τις δυνάμεις του στην επιτυχία της ομάδας με νέο τίτλο».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *